Aaron Rodgers svarede sine kritikere alvorligt igen med en fantastisk præstation mod Detroit Lions, hvor quarterbacken kastede fire touchdowns i en sejr på 34-27.

Divisionsrivalerne Green Bay Packers og Detroit Lions tørnede her til aften sammen på Lambeau Field i et opgør, hvor begge mandskaber jagtede revanche efter nederlag i seneste kamp.

Hjemmeholdet havde tilsyneladende en masse at bevise, for Aaron Rodgers og Co. kom flyvende ud til kampen og spillede forrygende på angrebet. På den første angrebsserie marcherede Packers ned ad banen, hvor Aaron Rodgers fandt Davante Adams for et touchdown.

Gæsterne svarede straks igen med en fornuftig serie, der efter nogle fine kast af Stafford endte med et 42-yard field goal af Matt Prater. 7-3 til Green Bay.

Derefter tog Aaron Rodgers virkelig fat og viste sin klasse. Først fandt han Jordy Nelson hen over midten, og så kunne receiveren løbe ned ad banen for 49 yards. Kort efter fandt quarterbacken endnu gang Nelson. Denne gang dog i endzone. 14-3. På den næste angrebsserie flyttede et tyndt flag for ‘defensive pass interference’ hjemmeholdet ned på Lions’ 1-yard-linje, hvor A-Rod kastede sin tredje touchdown i kampen til tight end Richard Rogers.

Detroit forsøgte at svare igen, men i stedet rev Packers en bold ud af hænderne på tight end Eric Ebron og returnerede bolden ned til Lions halvdel, hvor Crosby kort efter bragte værterne 24-3 med et field goal.

Så skulle man måske tro, at det var slut med point var Green Bays side i første halvleg, men med lidt over ét minut tilbage af andet quarter fandt Aaron Rodgers Jordy Nelson igen for et endnu et touchdown. 31-3.

Lions kunne dog tage lidt optimisme med ind i omklædningsrummet, efter Matthew Stafford ramte receiver Marvin Jones ved sidelinjen, som løb bolden i endzone for et 73-yard touchdown.

Og den optimisme førte Detroit med videre til anden halvleg, hvor Stafford straks dirigerede en fornem angrebsserie, der blev afsluttet med et touchdown-kast til Anquan Boldin, og pludselig var gæsterne kun bagud med 31-17.

Derefter gik det lidt i stå for begge holds angreb, der blot satte et field goal på tavlen hver indtil langt inde i fjerde quarter, hvor Matthew Stafford igen fandt kampens spiller, Marvin Jones, for et 35-yard touchdown, der bragte receiveren på 205 yards for kampen og stillingen på 34-27.

Desværre for Lions var der kun lidt over tre minutter tilbage på klokken, og med to første downs på den næste angrebsserie lukkede Packers kampen og kan nu glæde sig over at være på 2-1 for sæsonen.