Selvom Saints intet andet end æren havde, at spille for i aften, besejrede de slutspilskandidaterne Tampa Bay Buccaneers 31-24.

Drew Brees er tilbage i vante rammer, og formåede endnu engang, at levere en stærk offensiv præstation. Brees fandt både Michael Thomas og Brandin Cooks efter behov, og førte sit mandskab til en 13-7 føring ved pausen, inden han skaffede dem sejren med en stærk anden halvleg.

I kampen leverede Mark Ingram to touchdowns, mens Travaris Cadet greb det ene touchdown som Brees endte med at kaste. Hos udeholdet var det Mike Evans som var højdepunktet. Den store stærke wide receiver greb syv bolde til 97 yards og et touchdown. Jameis Winston kastede dog to interceptions til Jairus Byrd.

Med sejren er Saints nu 7-8 uden andet end æren, at spille for. Buccaneers er med nederlaget 8-7 og ligner et hold, som får svært ved at komme i slutspillet.