Det var to hold i toppen af AFC der mødtes i Thursday Night Football, hvor 7-2 Pittsburgh Steelers tog imod  6-3 Tennessee Titans.

Big Ben stod for første gang på hjemmebane overfor Steelers legendariske tidligere defensive koordinator Dick LeBeau, siden denne valgte at stoppe hos Pittsburgh i 2015. I første halvleg lignede det at LeBeau’s viden om Pittsburghs angreb gav Titans den afgørende fordel, da de igen og igen fik stoppet Pittsburghs angreb i Redzone. I anden halvleg hævede Big Ben og co. dog niveauet gevaldigt, og en kamp der så tæt ud blev pludselig en meget ensidig affære.

Dette skyldtes særligt Antonio Brown der igen beviste at han er NFL’s bedste receiver med et brag af en kamp. 10 catches for 144 yards og 3 (!) touchdowns blev det til for Brown, der skabte historie ved at nå over 1000 yards for sæsonen for 5. sæson i streg. Hans 3. touchdown var en stærk kandidat til årets touchdown.

Steelers forsvar skabte store problemer for Marcus Mariota, der endte kampen med 4 interceptions og flere farlige kast. Særligt hans 2 interceptions i første halvleg var grimme og gav Steelers bolden i Red Zone. Havde det ikke været for Titans defensive stops, havde kampen været udenfor rækkevidde allerede i første halvleg.
Med 17-40 sejren ligger Steelers pres på New England Patriots i kampen om #1 seedet i AFC. De har en sejr mere end Patriots med en kamp mere spillet (Pats spiller søndag mod Oakland). Steelers mangler at spille 6 kampe i den regulære sæson, hvoraf 4 er på hjemmebane. Deres chancer ser derfor fine ud.
Titans skal derimod håbe at Jaguars på mirakuløs vis taber til Cleveland på udebane, da de ellers vil miste førstepladsen i AFC South.