Tampa Bay Buccaneers stod overfor en svær opgave, da de skulle forsøge at følge op på sejren mod Atlanta Falcons ved at slå Arizona Cardinals på udebane. Det lykkedes på ingen måde, da de blev sendt hjem med et 40-7-nederlag.

Buccaneers startede sæsonen stærkt med en overbevisende sejr mod Atlanta Falcons. Da Cardinals samtidig lagde ud med at tabe til Patriots på hjemmebane, så var der bagt op til en tæt kamp. Det blev på ingen måde tilfældet.

Kampen startede forfærdeligt for Bucs. På deres første drive kastede quaterback Jameis Winston en grim interception til Patrik Peterson. Alligevel stod det stadig 0-0 efter første quarter.

Da holdene gik til pause var det en helt anden snak. Her førte Cardinals nemlig 24-0. Det gjorde på tre touchdowns fra Carson Palmer til receiverne Larry Fitzgerald, Michael Floyd og Jaron Brown, samt et field goal fra Chandler Catanzaro. Det var et skidt quarter fra Winston, som kastede endnu en interception, samt mistede en fumble. Som om det ikke var nok, så måtte Bucs’ stærke runningback Doug Martin også udgå med en skade.

Anden halvleg startede bedre for Bucs, da Winston på første drive fandt receiver Mike Evans for et touchdown. Desværre var det sidste gang i kampen at Bucs scorede. I stedet kastede Winston yderligere to interceptions, hvor af den ene blev returneret til et touchdown.

Kampens sidste touchdown blev scoret af Cardinals’ runningback Chris Johnson, som fuldbyrdede ydmygelsen. Det hele endte med et 40-7 nederlag til Bucs, som på ingen måde fik gjort det til en tæt kamp.