Browns havde alle muligheder for at vinde over et reservespækket Steelers-hold, men et par dumme fumbles kostede sejren, og i stedet sikrede de sig det førstevalg i hele 2017-draften.

Steelers havde intet og spille for, og Browns ville egentlig få mest ud af et nederlag, da det ville sikre dem det første valg i draften. Derfor var det heller ikke nogen voldsomt inspirerende kamp. I sidste ende formåede Browns dog på imponerende vis at finde en måde at tabe kampen på, og som resultat kan de nu se frem til draften, hvor de vil vælge først af alle hold.

Nederlaget var det 15. nederlag ud af 16. mulige i år, og den enlige sejr kom i sidste uge mod Chargers. En 15-1 record er nok til at sikre sig førstevalget, men grundet sidste års trade med Philadelphia Eagles, vil Browns også haveEagles’ førsterundevalg i 2017-draften. Dette valg vil være lige udenfor top 10 pga. Eagles’ 7-9 record.
Dagens kamp mod Pittsburgh startede dog stærkt for Browns, der lukkede ned for et Steelers angreb uden Ben Roethlisberger, Le’Veon Bell, Antonio Brown og Maurkice Pouncey. Samtidig rykkede de bolden effektivt og i starten af andet quarter bragte de sig foran 14-0 efter touchdownkast fra RGIII til Seth DeValve og Gary Barnidge.
Så begyndte Browns dog at smide kampen, som Browns alt for ofte har gjort gennem årene. Et par dumme turnovers gav Steelers momentum, og inden pausen reducerede de med et touchdowncatch af DeAngelo Williams. Selvsamme Williams udlignede efter pausen på et kort touchdownløb, og Steelers begyndte at sidde på kampen.
Dette kunne have ændret sig, da Briean Boddy-Calhoun interceptede Landry Jones og troede, at han ville score et touchdown. I forsøget på at strække bolden ind i end-zone fumblede han dog bolden, og i stedet samlede Steelers bolden op og fik bolden igen.
I stedet flyttede Steelers bolden 80 yards den anden vej, og her fandt Landry Jones en fri DeMarcus Ayers på et kort touchdown. Efter 21 point i træk til Steelers fandt Browns dog endelig nogle gode spil, og kort tid efter kunne runningback George Atkinson udligne.
Med under 2 minutter igen fik Browns bolden igen og efter et dybt kast til Terrelle Pryor, stod Browns nu på 5 yard linjen med alle muligheder for at vinde. Det virkede dog ikke til, at Browns reelt ville vinde og i stedet lavedede deres anden fumble indenfor 3 yard-linjen, da Isaiah Crowell smed bolden på jorden.

I stedet gik kampen i overtid, hvor Browns først førte bolden ned dybt i Steelers territorie, men måtte nøjes med et field goal. Herefter skulle Steelers som minimum lave et field goal for at forlænge kampen. Det blev dog ikke relevant, da et effektivt drive blev afsluttet af et 26 yards touchdownkast fra Landry Jones til Cobi Hamilton.

Sejren betyder, at Steelers ender sæsonen med en 11-5 record og tredjeseed i AFC. I næste uge møder de Miami Dolphins på hjemmebane i første runde af slutspillet. Nederlaget for Browns sikrer som sagt, at de vælger først af alle hold i draften om nogle måneder.