Med under en måned til årets NFL-draft er interessen stor for danske Hjalte Froholdt. I følge den danske journalist Sørgen Hygum Hansen viser op mod en håndfuld hold alvorlig interesse i danskeren.

Mens foråret varmer herhjemme, er Hjalte Froholdt også ved at blive et varmt navn hos adskillige NFL-hold. Med under en måned til draften viser op mod en håndfuld hold stor interesse i den danske guard.

I følge journalisten Søren Hygum Hansen har Froholdt været på besøg hos Philadelphia Eagles og Oakland Raiders i den seneste tid, mens han i næste uge skal besøge Chicago Bears.

Alle NFL-holdene kan fra midten af marts og frem til midten af april inviterer op mod 30 spillere til holdets faciliteter, så de kan lære dem endnu bedre at kende. Indtil videre er der altså tre hold, der har valgt at bruge et af dere 30 besøg på Froholdt.

I følge Hygum Hansen skulle Minnesota Vikings og Tennesse Titans også have vist en del interesse i danskeren og udført en masse undersøgende arbejde om danskeren. Vi kan altså tilføje de hold til en voksende liste af interessede hold.

Tidligere kunne vi meddele, at Froholdt officielt mødtes med New York Jets til combine, mens Buffalo Bills og Philadelphia Eagles også viste en del interesse til combine.