I den uforudsigelige og kaotiske AFC West division,var der i dag tale om et rivalopgør om en midlertidig førsteplads i divisionen.

Raiders havde vundet fire af de seneste seks opgør, mens de engang brandvarme Chiefs har tabt fem af seks. Tre hold i AFC har seks sejre og seks nederlag, et decemberopgør på legendariske arrowhead skulle dog ændre dette. Chiefs fik brudt deres dårlige stime og endte med at vinde 26-15.
Første halvleg var i den grad i hjemmeholdets tegn. Stærk indsats på begge sider af bolden førte til en pauseføring på 16-0. Chiefs har længe haft problemer med løbeangrebet, men kunne bringe sig foran på grund af netop den angrebstaktik. Det var rookie Kareem Hunt, der satte kampens første touchdown på tavlen. Det var første løbetouchdown i otte kampe og første touchdown for Hunt i ni kampe. Den unge runningback var særdeles veloplagt og kom rigtigt i gang igen efter en dårlig periode.
På den anden side var det også løbeangrebet, der var højdepunktet. Oakland Raiders havde ikke mange positive spil på angrebssiden, men de få gode momenter stod Marshawn Lynch for. Den helt store profil for Raiders var dog Bruce Irvin. Forsvarsspilleren stod for tre sacks i første halvleg og gjorde sit til, at Chiefs blot var foran med 16.
Chiefs fortsatte dominansen dog i anden halvleg. Trods klubben havde givet karantæne til cornerback Marcus Peters, og i forvejen havde et dårligt kasteforsvar, formåede Derek Carr længe ikke at gøre noget væsen af sig. Faktisk spillede ligaens næstbedst betalte spiller en forfærdelig kamp.
Det var først i fjerde quarter, at Raiders-quarterbacken begyndte at ramme sine mål, men der var det for sent. Chiefs og en særdeles velspillende Kareem Hunt løb med sejren og fører dermed AFC West.