Kansas City Chiefs havde alt at spille for, da de hjemme mødte Miami Dolphins. Dét kunne man godt se, for de vandt sikkert. AFC West er nu deres.

Efter en stille start i første quarter, hvor begge hold satte et field goal på tavlen, var det især de offensive stjerner der leverede for Chiefs. Alex Smith fik godt styr på Dolphins’ forsvar, og dagens første touchdown blev grebet af stjerne-tight end, Travis Kelce. Senere i samme quarter meldte også Kareem Hunt sig på banen med et touchdown.
Mod slutningen af anden quarter meldte Dolphins’ angreb sig også lidt ind i kampen. Jay Cutler kastede en receiver-screen til Jakeem Grant, og så løb Grant 65 yards til scoring. Det blev til gengæld det sidste Dolphins’ angreb bidrog med.
For efter pausen kørte Chiefs lange angrebsserie, og Dolphins dummede sig. De gange de formåede at  flytte bolden, endte drivet med en Kenny Stills-fumble og et brændt field goal af Cody Parker. De tre field goals Chiefs satte på tavlen, blev således de eneste point i anden halvleg.
Sejren betyder, at Chiefs nu har sikret sig AFC West. De kan dog ikke blive bedre end #4 seedet i AFC-halvdelen, så næste uges møde med Denver Broncos har ingen betydning for Chiefs.
Nederlaget bringer Dolphins på 6-9, og deres sæson er for længst ovre. De møder næste runde Bills, hvor de enten kan vinde og slukke Bills’ slutspilshåb, eller tabe og håbe på et højere draftvalg.