I en kamp, hvor der blev scoret hele 10 gange, hev Bengals en relativt sikker sejr hjem, så de nu er 5-6 og tæt på slutspilspladserne i AFC.

Cleveland Browns flyttede faktisk bolden ganske fornuftigt både på jorden ved Isaiah Crowell og i luften med Deshone Kizer, men i Joe Mixons foreløbige gennembrudskamp blev cifrene 30-16 til Cincinnati.
Browns kom ellers foran på et field goal inden Bengals’ Andy Dalton fandt Tyler Boyd i end zone på et 8-yard kast, og herefter udbyggede Bengals føringen.
I andet quarter måtte Cody Kessler på banen i en series tid, da Deshone Kizer skulle evalueres for en hjernerystelse, men sammen med resten af angrebet og kickeren Zane Gonzalez fik Kizer og Browns reduceret til 16-6, inden afslutningen på første halvleg.
På første drive i anden halvleg scorede Bengals på et Andy Dalton-kast til tight enden Tyler Kroft fra 1-yard linjen, og så var kampen nærmest lukket med stillingen 23-6. I fjerde quarter fik Deshone Kizer og Joe Mixon begge løbet for et touchdown, og dermed sluttede kampen 30-16.
Cleveland Browns er stadigvæk uden en sejr i 2017, men i næste uge mod Chargers får de Josh Gordon tilbage, så måske skal det være ham, de klynger håbet om en enkelt sejr i sæsonen op på.