Det 195. opgør mellem Green Bay Packers og Chicago Bears var god underholdning fra første øjeblik. Primært til glæde for et af de to NFC-mandskaber.

Fjerde spillerunde af NFL-sæsonen blev i nat sparket i gang, da NFLs ældste rivalopgør mellem Green Bay Packers og Chicago Bears blev udvidet med endnu et kapitel på Lambeau Field i Wisconsin. Hjemmeholdet Packers manglede begge sine startende offensive tackles, men kom flyvende ud af starthullerne og scorede på kampens første angrebsserie via et touchdown af Davante Adams.

Green Bay bar momentum videre på forsvaret, og på Bears’ allerførste offensive spil kom gode gamle Clay Matthews flyvende rundt, ‘strip sackede’ Mike Glennon, og så kunne Packers smide sig på bolden fire yards fra endzone. Sacket var Matthews’ 75. af slagsen for Green Bay, hvilket er en ny franchise-rekord.
Aaron Rodgers og Packers-angrebet takkede og kvitterede for hjælpen. Quarterbacken fandt tilbagevendte Randall Cobb for sit andet touchdown blot seks minutter inde i opgøret for en føring på 14-0, der holdt resten af første quarter.

Efter første quarter blev kampen afbrudt i 47 minutter grundet uvejr og torden i omkring stadion.

Begge hold skulle lige bruge lidt tid på at komme i gang efter den uventede pause, men så kastede Mike Glennon en forfærdelig interception til Green Bay-safety Ha Ha Clinton-Dix.
Igen takkede A-Rod for en ny boldbesiddelse med at finde Jordy Nelson for et dybt spil, og så kunne rookie-runningback Aaron Jones løbe i endzone for sit første NFL-touchdown og ‘Lambeau Leap’. 21-0 til Packers.

Chicago Bears kunne dog tage lidt optimisme med ind til den rigtige pause efter en fin angrebsserie, der blev afsluttet med et touchdownkast af Glennon til Kendall Wright med blot otte sekunder tilbage af andet quarter.

I tredje quarter faldt kampen lidt til ro. Bears missede et field goal, før kampens mest ubehagelige øjeblik fandt sted. Davante Adams greb bolden hen over midten på tredje down & goal langt fra endzone, og med to forsvarsspillere allerede godt fat i ham valgte linebacker Danny Trevathan alligevel at levere et brutalt hit til hovedet af forsvarsløse Adams til et meget fortjent flag.
Adams lå i flere minutter meget stille på græsset dog med liv i sig, før han blevet båret fra banen. Han kunne heldigvis give en ‘thumbs up’ til tilskuere og fans på vej fra banen. Jordy Nelson greb på det efterfølgende spil et touchdown og sendte en tydelig hilsen til sin skadede holdkammerat.

Med en føring på 28-7 var resten af kampen kun et spørgsmål om sejrens størrelse. Jordy Nelson greb blandt andet endnu et touchdown, mens Jordan Howard kom i endzone for Chicago. Packers vandt 35-14.
Der var yderligere malurt i bægeret for Packers oven på den overbevisende sejr. Runningback Ty Montgomery brækkede nemlig flere ribben i første quarter. Læs mere om det her.