Cincinnati Bengals og Houston Texans udkæmpede et hårdt slag i TNF, hvor der både var hårde hits og drama til det sidste.

Natten til fredag blev anden spillerunde af NFL-sæsonen sparket i gang, da Cincinnati Bengals bød Houston Texans velkommen. Fra starten af kampen var det tydeligt, at forsvarerne skulle dominere.

På kampens første eksplosive spil, fandt Bengals’ rookie-receiver John Ross plads på et ’end around-spil,’ der samtidig var hans første boldberøring i en NFL-kamp. Desværre for Ross kom cornerback Kareem Jackson flyvende og slog bolden ud af receiverens greb, så Clowney kunne gribe bolden og returnere den 49 yards, som du kan se i videoen her over.
Det resulterede i en føring på 3-0 gæsterne.
Størstedelen af første halvleg var en langgaber, hvor begge angreb havde særdeles svært at flytte bolden og konvertere på tredje down. A.J. Green leverede dog højdepunktet for værterne før pausen med dette fremragende spil.

Derefter stemplede rookie-quarterback Deshaun Watson ind. Han havde ligesom Andy Dalton svært ved at finde rytme bag en svag offensiv linje, men farten i fødderne havde han ikke glemte at medbringe til sin startdebut i NFL, og så kunne Texans glæde sig over at føre 10-6 efter 30 minutter.

I anden halvleg fortsatte de offensive udfordringer for begge AFC-mandskaber, og især Cincinnati havde svært ved at udnytte, at Atkins og Co. gang på gang stoppede Bill O’Briens angreb og gav Dalton bolden med fin udgangsposition.
I fjerde quarter satte Texans så en god angrebsserie sammen. Flere stærke catches af Hopkins og et vigtigt løb af Watson på tredje down gav holdet tre point, en føring på 13-9 og tog på samme tid adskillige minutter af klokken, så Bengals kun havde to minutter til at score sæsonens første touchdown og vinde kampen.
Bengals nåede ikke en gang til midten af banen, før de blev stoppet, og Texans kunne juble over sejren.
Cincinnati er nu 0-2 for sæsonen, mens Houston er 1-1.