På søndag skal der køres en masse god mad ned, men hvad skal man drikke til burgeren, nachos, ribs og hotwings?

Jeg satte mig for at se, om jeg kunne finde en øl som kunne drikkes til det hele, et træls job men nogle skal gøre det. Jeg tog derfor ned i den lokale Kvickly, som har et udmærket sortiment af forskellige øl. Jeg valgte 6 forskellige, og derefter var det bare at smage sig frem.
Øllene blev vurderet efter 4 parametre, udseende, duft, smag og sidst hvordan de gik til en gang ribs. De udvalgte øl var følgende:

Boston, American Pale ale, fra Thisted bryghus.
Rebel IPA, fra Samuel Adams bryghus.
Pabst Blue Ribbon.
East IPA, Brooklyn Brewery
American Pale Ale, Sierra Nevada
Torpedo extra IPA, Sierra Nevada.
Da der skulle testes sammen med noget mad, havde jeg lavet en gang ribs:

Ret hurtigt fik jeg skudt mig ind på 3 øl, som jeg syntes, skilte sig positivt ud. Efter endnu en smagning, og lidt flere ribs kom resultatet til at se således ud:
6. plads: Pabst Blue Ribbon.
5. plads: American Pale Ale, Sierra Nevada.
4. plads: East IPA, Brooklyn Brewery
3. plads: Torpedo Extra IPA, Sierra Nevada.
2. plads Boston, Thisted bryghus
Dermed var der kun en tilbage, og vinderen blev: Rebel IPA fra Samuel Adams. Samuel Adams bliver brygget i Boston, altså en lille fordel til New England Patriots på øl fronten.

Hvilken øl foretrækker du til din mad? Giv din mening til kende i kommentar feltet.

2 KOMMENTARER

  1. Jeg vil gerne have en lidt mørkere men mindre bitter øl, så stadig Samuel Adams, men Boston Lager.

    • Det er også et godt valg! Hvis du er til mørke men knap så bitre så er Anchor Brewery også et godt bud. Må dog indrømme at de bitre humlede øl går godt til den fede mad

Comments are closed.