Flere NFL hold har taget chancen med nye, uprøvede trænere med relativt friske resumeer. Specielt Dallas Cowboys forsøger sig med et sæt unge trænere.

Dallas Cowboys starter den kommende sæson med en ny offensiv koordinator, efter at de fyrede den tidligere offensive koordinator Scott Linehan. I hans sted træder den 29-årige Kellen Moore til, der i sidste sæson var Cowboys quarterbacktræner. Sidste år er Moores eneste år som træner, og det var derfor noget overraskende, at holdet valgte at forfremme den tidligere Cowboys quarterback til offensiv koordinator med ansvar for hele angrebet.

Læs også: Dez Bryant driller Cowboys på twitter

Med Moores forfremmelse manglede Cowboys indtil i dag en ny quarterbacktræner, og også her har man valgt et ungt og friskt alternativ. Den (også) tidligere Cowboy, 46-årige John Kitna, skal nemlig fra næste sæson arbejde sammen Kellen Moore, hvor han har fået ansvaret som quarterbacktræner og han skal arbejde sammen med Dak Prescott.

John Kitna trak sig tilbage fra NFL i 2013 og har siden været træner på high school niveau hos Lincoln High School, Waxahachie High School og Brophy College Preparatory. Tjansen som Cowboys quarterbacktræner er det Kitnas første job i de professionelle rækker