Aftenens møde i Denver mellem Broncos og Bengals blev en kamp afgjort af få store spil, og var præget af ustabilt spil fra holdenes offense, der begge havde svært ved at flytte bolden.

Kampens helt store, og måske afgørende, spil fandt sted allerede i midten af første quarter. Efter et blokeret punt startede Osweiler og Broncos på Cincinnatis 29 yard-linie, og flyttede bolden ned til 4 yard-linien. Her valgte Osweiler at vise prøver på de evner, der bl.a. gav ham tilnavnet “The Heist”. Osweiler kaster en skidt bold, og Dre Kirkpatrick bryder på bolden, intercepter bolden og stikker ellers af i mod Broncos’ endzone. Kirkpatrick bragte et kort øjeblik minderne om Leon Lett tilbage, da han kort før endzone fumbler bolden, men får den dog samlet den op igen, og flytter bolden 100 yards. Dette førte til et 1 yard Andy Dalton touchdown kast til Tyler Kroft. Bullock brænder dog ekstrapointet, og dermed er Bengals kun foran 6-0.
Inden første quarter udløb fik Denver dog scoret efter et godt 75-yard drive, der endte med, at C.J. Anderson løb bolden ind, og dermed gav Broncos deres første og sidste føring i kampen. For selvom Denver dominerede i statistikkerne, var det Bengals og den Røde Riffel, der formåede at sætte point på tavlen. Dalton finder nemlig Alex Erickson for et 29 yard touchdown, og Bengals går til pause med en 13-7 føring, selvom de kun formåede at skaffe 95 total yards i førstehalvleg.
Tredje quarter var en scoringsmæssig snooze fest, og der blev kun sat 3 point på tavlen af Broncos kicker, Brandon McManus. Anderledes spændende blev det dog i 4. quarter. Efter Bengals havde øget føringen til 20-10 på et touchdown af A.J. Green, formår The Heist at finde Demaryius Thomas for et 17 yard touchdown og en reducering til 20-17. Med lidt over 5 minutter tilbage af kampen gav det lidt spænding for en stund, Bengals tager stille og roligt en 3 minutters tid af klokken, og giver dermed Osweiler en mulighed for et two minute game winning drive. Den stund med spænding varede dog kort, da Osweiler præsterede tre incompletions og et sack, og dermed var Cincinnati Bengals’ 20-17 sejr aldrig for alvor i fare.
Broncos outgainede ellers Bengals med 341 yards mod 190 i total net yards, men tabte slaget, eller intense træskodans, på grund af turnovers i Bengals’ territorie. Vance Joseph og Broncos fortsætter deres dårlige stime og går 3-7, mens Bengals får en tiltrængt sejr, og med deres 4-6 har de stadig en chance, omend teoretisk, for at nå playoffs.