Matt Ryan var i hopla med 396 yards, da Atlanta Falcons tog sæsonens første sejr efter et medrivende opgør mod Oakland Raiders, der sluttede 35-28

Ingen af holdene formåede at sætte point på tavlen i kampens første quarter, der i stedet var præget af solidt forsvarsspil. Især var Falcons’ dygtige cornerback, Desmond Trufant, som limet fast til Amari Cooper, hvilket hæmmede Raiders’ offensive formåen.

Der kom dog gang i løjerne i andet quarter, hvor gæsterne fra Atlanta tog føringen efter et 21-yard field goal af Matt Bryant. Føringen stod dog ikke længe, da Oakland Raiders straks svarede igen. Tunge Latavius Murray buldrede således bolden ind over mållinjen for et 1-yard touchdown.

Julio Jones er stort set umulig at dække op, og det beviste han på Falcons’ efterfølgende boldbesiddelse. Her sled han sig fri fra Sean Smiths opdækning på en rute indover midten, hvorefter han greb bolden og tog den til huset for en flot 21-yard scoring. Julio Jones spillede en glimrende kamp og sluttede med 106 yards.

Matt Bryant satte yderligere tre point på tavlen, efter et flot return 73-yard return af Eric Weems, og således var Falcons foran med 13-7 ved pausen.

Derek Carr havde endnu ikke gjort meget væsen af sig, men det ændrede sig i starten af anden halvleg. Her gennemførte han et flot drive, før han fandt sin tight end, Clive Walford, der førte bolden ned i endzonen for et 31-yard touchdown.

David Amerson leverede efterfølgende et fantastisk defensivt spil, da han afværgede en Falcons-scoring ved at intercepte Matt Ryans kast i Raiders’ egen endzone. Men trods Amersons flotte spil, så kunne Raiders ikke forhindre Falcons i at generobre føringen få minutter senere.

Matt Ryan leverede endnu et fornemt drive, hvor store spil af Coleman og Hooper satte Jacob Tamme op til at score sit første touchdown i sæsonen. Matt Ryan kastede i alt for 81 yards på det solide drive og det var fjerde gang at føringen skiftede i det tætte opgør.

Og i takt med kampforløbet, så udlignede værterne på deres efterfølgende boldbesiddelse. Det tog dog fire forsøg og endnu et modigt spilkald af Jack Del Rio på fjerde down, før Michael Crabtree kunne gribe sit første touchdown for sæsonen.

Men Julio Jones ville det anderledes, og kort efter diskede han op med et forrygende 40-yard catch. Justin Hardy greb siden hen et spektakulært touchdown, efter at Matt Ryans kast blev slået højt op i luften – således var Falcons atter foran, nu med 28-21. Og Atlanta Falcons fortsatte med at køre på.

Oakland Raiders fejlede først på endnu et fjerde down-forsøg, hvilket gav Falcons et fordelagtigt udgangspunkt. Dette udnyttede Dan Quinns tropper til fulde, og Tevin Coleman sørgede for endnu en scoring. Tevin Coleman og Devonta Freeman delte atter boldberøringerne, og sluttede med sammenlagt 139 rushing yards.

Til trods for at værterne formåede at reducere Falcons’ føring ved et lynhurtigt touchdown af Andre Holmes, så sluttede opgøret med en 35-28 sejr til Atlanta Falcons, der således tog sæsonens første sejr.