Så blev træningskampene skudt i gang med seks opgør i nat. Desværre er skader lige så meget en del af football som tacklinger og touchdowns. Det fik Patriots’ rookie Malcolm Mitchell at føle i 34-22 sejren.

I fjerde runde af årets draft valgt Patriots wide-receiveren Malcolm Mitchell, og den unge receiver har imponeret i træningerne indtil nu. Desværre så blev debuten ikke som håbet.

Mitchell nåede at gribe fire bolde for 55 yards, men i forbindelse med den sidste af disse receptions satte han hånden i jorden, hvorefter albuen gav efter. Du kan se, hvordan albuen går af led i vidoen nedenunder.

Malcolm Mitchell’s injury (@MikeReiss @jeffphowe) https://t.co/hSrAqnYlFU

— Andrew Darago (@AWDarago) August 12, 2016

Heldigvis er der gåde nyheder til Mitchell og Patriots. Selvom skaden ser rigtig grim ud, så skulle skaden kun holde ham ude en måneds tid. Noget der gør ham tvivlsom til sæsonåbneren, men trods alt ikke holder ham ude meget mere end det.

Malcolm Mitchell suffered a dislocated elbow and could be back in four weeks, sources tell me and @kguregian.

— Jeff Howe (@jeffphowe) August 12, 2016

Patriots vandt kampen 34-22 i en kamp, hvor mange øjne var på quarterback Jimmy Garoppolo, der skal starte sæsonen for Patriots, mens Tom Brady afsoner fire kampes karantæne.

Garoppolo imponerede ikke fra start, men spillede sig lidt op i løbet af kampen. Det endte med, at han ramte på 11 kast ud af 18 for 168 yards. En godkendt omend ikke imponerende indsats.

Patriots vandt kampen primært på baggrund af to defensive touchdowns. I første quarter var det stjernen Jamie Collins, der returnerede en interceptions for touchdown, og i fjerde quarter var det defensive-end Trey Flowers, der returnerede en fumble for touchdown.