Jacksonville Jaguars har gang i en af de bedste perioder i mange år. I dagens opgør tager Jacksonville imod Los Angeles Chargers, og hjemmeholdet scorede først.

I et første quarter, der i høj grad har været præget af forsvarsspil og gule klude, har der været et funklende højdepunkt. Det kom med under et minut tilbage af 1. quarter, da Corey Grant på et fedt special teams-trickspil bragte hjemmeholdet foran.
Det er anden gang i år, at Grant scorer på et trickspil i en puntsituation. Første gang kom tidligere på sæsonen, da Jaguars tævede Ravens i London. Chargers har haft enorme problemer på special team i år, og det udnyttede Jacksonville til fulde. Hjemmeholdet brændte det efterfølgende ekstra point, derfor står det blot 6-0.