I en tæt forsvarskamp, hvor begge angreb ikke imponerede, var Indianapolis Colts’ stjernereceiver, TY Hilton, den store forskel. 175 yards og 2 touchdowns sikrede Colts en vigtig 20-14 sejr.

For Texans var det første kamp uden rookie-sensationen DeShaun Watson, og hans skade belyste hvor meget han er savnet. For i hans sted startede Tom Savage, og det ødelagde angrebet. Savage holdte tydeligt angrebet tilbage, på en dag hvor han ramte 19 af 44 kast (43%).
Derfor var det ingen overraskelse, at Texans’ angreb satte 0 point på tavlen i første halvleg. Dét gjorde Colts’ angreb derimod. På deres første mulighed viste TY Hilton hurtigheden, da quarterback Jacoby Brissett smed en dyb bold mod endzone. Her havde Hilton sprintet fra forsvaret, og så kunne han let gribe bolden og score dagens første touchdown.
Colts gjorde det også til 10-0 via et field goal fra Adam Vinatieri. Pointene gjorde i øvrigt Vinatieri til historiens anden mest scorende spiller, og jagten er helt sikkert sat ind på Morten Andersens rekord. Vinatieri mangler desværre kun 102 point, en rekord han burde nå i tilfælde af en skadesfri 2018-sæson.
Nå, tilbage til Texans’ dårlige angreb. I og med de ikke kunne score, måtte forsvaret gøre det. Så med 1 minut tilbage af første halvleg slog safety Eddie Pleasant til. Første sackede han Brissett og slog bolden løs. Den bold samlede Lamarr Houston op, og returnerede fumblen 34 yards til scoring. Stillingen ved halvleg var derfor 10-7 til gæsterne.
Anden halvleg viste samme kampbillede. Angrebene scorede ikke før TY Hilton viste sine playmaker-evner. Hilton greb et 5-yard kast, og løb derefter 75 yards med bolden. Undervejs hoppede han ved siden af en tackling, hvor forsvaret må han troet han var ”down by contact”. Det var han dog ikke, og så havde han bragt Colts foran 17-7.

Et field goal udbyggede føringen til 20-7, og så var Texans presset. De svarede dog igen en enkelt gang, da Savage ramte DeAndre Hopkins på et flot touchdown i hjørnet af endzone.
De skulle dog bruge endnu et, og forsøget kom rigtig tæt på. Kampens sidste spil blev en fjerde down og 2 fra Colts’ 2-yard linje, men Savage holdt for længe i bolden da ingen var åbne, og i stedet for touchdown og mulig sejr, sackede Jabaal Sheard Savage. Game over, og en vigtig 20-14 sejr til Colts.
Colts er dermed 3-6, og lever stadig en smule i den tætte AFC South. En sejr er dog formodentligt påkrævet næste søndag mod Pittsburgh Steelers, hvis Colts skal tro på slutspillet.
Nederlaget var dyrt for Texans, der nu er 3-5. Næste søndag møder de LA Rams, når de skal forsøge at fange topholdene i AFC South.