Kampen mellem Pittsburgh Steelers og Cincinnati Bengals vil blive husket mange år endnu. Både på godt og ondt.

Holdene leverede en langt hen af vejen grim kamp, som udviklede sig til en af de mest vanvittige afslutninger nogensinde.

Se alle highlights her

Første halvleg startede med syv punts, og der skulle en turnover til, før de første point kom på tavlen.

Bengals havde tidligere samlet en Steelers fumble op uden at udnytte det. Steelers var derimod skarpere, da en chance efter en turnover bød sig. AJ McCarron kastede midtvejs i andet quarter en dyb bold som blev intercepted af Antwon Blake.

Efter et fint return udnyttede Steelers en god udgangsposition til at sætte et field goal på tavlen. Steelers angrebet satte yderligere tre point på tavlen inden halvlegen, og efter en defensivt domineret kamp kunne Steelers gå til pause med en 6-0 føring.

Tredje quarter startede som andet sluttede. Bengals med store problemer på angrebet, og Steelers ude af stand til at score touchdowns. På et sack fumblede AJ McCarron bolden. Steelers fik bolden og efter et langt Martavis Bryant løb, så måtte Steelers igen nøjes med et Field goal. 9-0

Midtvejs i tredje quarter fik vi kampens første touchdown, og hvilket et. Efter en 60 yerd reception af Antonio Brown befandt Steelers sig på 10 yard linjen. Herfra fandt Ben Roethlisberger Martavis Bryant, som leverede et spektakulært touchdown. Efter en misset two point conversion stod den nu 15-0.

Efter tre quarters med Steelers dominans, så vendte kampen fuldstændigt i starten af fjerde quarter. Steelers fik fat i en fumble, og havde det ikke været for dommerne som fløjtede spillet af for tidligt, så havde Steelers scoret et touchdown.

I stedet ramte en noget nær katastrofe for Steelers på efterfølgende drive. På en lang tredje down blev Ben Roethlisberger sacket, og faldt hårdt til jorden. Han tog sig med det samme til skulderen, og han sad ude, indtil han, tydeligt hæmmet, vendte tilbage med under 2 minutter igen.

Roethlisberger did not move his right arm from time he got off the field to through tunnel. And the PBS crowd cheered as he was carted off

— Aditi Kinkhabwala (@AKinkhabwala) January 10, 2016

Et kort punt gav Bengals en god udgangsposition, og Bengals straffede det prompte. Efter et pass inteference kald, så kunne Jeremy Hill tage bolden det sidste stykke ind i endzone til en 15-7 reducering. Bengals reducerede yderligere, denne gang med et field goal, som gjorde stillingen til 15-10 med 5 minutter igen.

Vanvittige sidste 5 minutter

Steelers løb 2 minutter af uret, men med 3 minutter tilbage var det op til AJ McCarron at føre Bengals ned i endzone. Med en god udgansposition og en konverteret fjerde down undervejs, så fandt AJ McCarron AJ Green for et 25 yard touchdown. Touchdownet bragte dem foran 16-15, men kunne ikke konvertere 2 point conversion.

Med 1.50 var det op til Landry Jones, men det lignede afgørelsen, da han på første spil kastede han en interception til Vontaze Burfict. Vanviddet ville dog ingen ende tage, og på første løb derefter fumblede Jeremy Hill bolden tilbage til Steelers.

Vi skulle dog ramme langt højere højder for vanvid. Med en tydeligt hæmmet kasteskulder, så vendte Ben Roethlisberger tilbage i forsøget på at vinde kampen med halvandet minut igen. Med kast som ikke var længere end 5-10 yards flyttede Steelers bolden langsomt ned af banen.

Efter en fjerde down konvertering, så kom den totale implosion. På et kast henover midten ramte Bengals linebacker Vontaze Burfict ulovligt Antonio Brown hjelm mod hjelm. Antonio Brown var tydeligt omtumlet efter hittet, og lå på banen i flere minutter. Hittet kostede en 15 yards straf, og efterfølgende skubbede Adam “Pacman” Jones til den tidligere spiller og nuværende Steelers linebacker-træner Joey Porter, hvilket resulteret i yderligere 15 yards straf.

30 gratis yards flyttede Steelers komfortabelt ind i field goal afstand, og med 18 sekunder igen havde Chris Boswell chancen for at sparke sejren til Pittsburgh.

Fra 35 yards missede den unge kicker ikke, og Steelers vinder en helt igennem vanvittig kamp med 18-16.

Kampen vil gå over i historien som en af de vildeste, mest beskidte og sindssyge kampe.