Panthers tog i mod Cardinals søndag aften, i kamp der bød på sacks af Carson Palmer samt masser af gule flag.

Sidste gang de to hold mødtes var i NFC finalen hvor Panthers udslettede Cardinals og spillede sig i Super Bowl. Denne aften skulle Panthers også trække det længste strå

Aftenens kamp startede også ligesom den sidste kamp, da Panthers forsvar sværmede om Carson Palmer og sackede ham på første drive.

Palmer var hele kampen under et heftig pres og blev sacket 8 gange, heriblandt 3 gange af Star Lotulelei.

Jonathan Stewart har ikke spillet for Panthers i de sidste to kamp på grund af en fibersprængning, men spillede denne kamp. Stewart scorede 2 touchdowns i første halvleg og sørgede for at Panthers kunne føre 24-7 ved pausen.

Cardinals kom bedre med efter pausen og fik halet sig ind til 20-30 på scoringer af John Brown og J.J Nelson. Panthers nøjes med to fieldgoals af Graham Gano.

Frustrationerne voksede hos Cardinals i løbet af kampen, de stod på et tidspunkt med 2.down og 44 yards på grund af 3 personlige straffe.

Cardinals fik kunstigt åndedræt da Jonathan Stewart fumblede bolden på Panthers 40 yard linje med 3 minutter tilbage, men det var en stakket frist.

Panthers vinder kampen med 30-20 og er nu 2-5 mens Cardinals er 3-4-1 men lever stadig i divisionen da Seahawks tabte til Saints.