Efter en god dag søndag, hvor vi ramte på fem af seks forslag, er vi klar med TV-odds til ugens Monday Night kamp.

da-oddset-spil-paa-nfl-300x250Her på Gulklud er vi vilde med TV-odds, også selvom det ikke altid går os lige godt. Vi kommer med forslag til kampen om torsdagen, de to tidlige TV-kampe om søndagen og til kampen mandag nat. I denne uge tager Minnesota Vikings hjemme imod New York Giants.

Forslag 1: Længste field goal over 45,5 yards – Odds 1.90

Vikings har fået et stort nyt stadion. Det betyder, at de nu igen spiller indendørs, og ikke udendørs ligesom sidste sæson. Det betyder meget bedre forhold for kickere i det barske vejr i Minnesota. Det udnyttede Vikings-kicker Blair Walsh til at sende et field goal ind fra 46 yards i Vikings første hjemmekamp i år. I sine tre hidtidige kampe har Walsh sparket field goals længere end 45,5 yards i de to.

Hos udeholdet er det Josh Brown, der sparker bolden op mellem stængerne. Han var ude med karantæne i den første kamp, men var tilbage mod Saints, hvor han scorede tre field goals, og heraf en længere end de 45,5 yards. Jeg tror, at holdene kan få svært ved at flytte bolden i nat. Derfor vil de blive nødt til at forsøge med lange field goals.

Forslag 2: Stefon Diggs griber over 75,5 yards – Odds 1,85

Det hænger måske ikke sammen med, at holdene skulle få svært at flytte bolden, men hvis nogen kan, så er det Diggs. Diggs havde en stille dag sidste søndag. Derfor tror jeg, at der ligger en stor kamp og lurer. Diggs var fantastisk i Vikings hidtil eneste hjemmekamp, da han mod Packers greb for 182 yards og et touchdown.

Nu møder han et Giants forsvar, som startede sæsonen godt. I sidste uge mod Redskins havde de dog svært ved at dække op for DeSean Jackson og Jamison Crowder. Det bliver ikke bedre af, at Giants i denne uge er uden rookie cornerback Eli Apple samt safeties Darian Thompson og Nat Berhe. Det betyder, at undrafted rookie Andrew Adams starter som safety. Han har ikke spillet et eneste snap på forsvaret før.

På cornerback kan Giants også komme til at mangle Dominique Rodgers-Cromartie, som er stærkt tvivlsom med en skade. Der burde være altså være gode muligheder for at Diggs kan finde plads at boltre sig på. Derfor kan det også være interessant at spille på at han scorer touchdown. Det er der odds 2.10 på.