Det var ikke helt 28-3, men alligvel et bemærkelsesværdigt comeback af AFC i årets Pro Bowl

Bagud 20-3 ved pausen så det sort ud for AFC-holdet i Pro Bowl, men et sent comeback og to touchdowns af Tennessee Titans tight end Delaney Walker gav AFC-holdet sejren på 24-23 i en regnfyldt Pro Bowl i Orlando.

Delaney Walker (tv.) og Von Miller blev kåret til kampens MVPs

For Falcons-spillerne der var med i Super Bowl 51 sidste år, må det have føltes som lidt af et deja-vue, da Raiders quarterback Derek Carr udlignede til 23-23 med et touchdown til Walker med halvandet minut igen. Steelers kicker Chris Boswell sørgede for sejren med et ekstra point.

Dermed sikrede Carr og co. sig den store check på $64.000 (385.000 kr.) pr. mand, mens NFC-spillerne måtte nøjes med halvdelen.

Carr kom ind som tredje quarterback for AFC efter Ben Roethlisberger og Alex Smith. Han sluttede 11 ud af 15 for 115 yards og det vindende touchdown.

Delanie Walker vandt prisen som MVP for angrebet, mens en storspillende Von Miller nappede den defensive MVP.

Arizona Cardinals cornerback Patrick Peterson lavede to interceptions for NFC og var ikke tilfreds med hverken nederlaget eller at Von Miller snuppede MVP-prisen.

Kampens flotteste touchdown stod Vikings safety Harrison Smith for, da han returnerede en interception 79 yards til touchdown. Det er det længste interception touchdown i Pro Bowlens historie.

Se hans touchdown og alle highlights fra kampen ovenover eller på Gul Kluds facebookside.