Tre scoringer var nok, da Oakland Raiders fandt tilbage til sejrsrytmen.

Tennessee Titans fik her til aften besøg af Oakland Raiders, som skulle forsøge at rette op på sidste weekends nederlag hjemme mod Atlanta Falcons og en velspillende Matt Ryan. Og til trods for et tidligt field goal af Ryan Succop, så var Raiders også dét bedre hold.

Først fandt Derek Carr sin ”partner in crime”, Amari Cooper på et flot 25-yard spil, før Latavius Murray udnyttede et hul i Titans’ defensive linje, og efterfølgende brød han en tackling og fandt Titans’ endzone for en 22-yard scoring.

Pålidelige Sebastian Janikowski bragte Raiders foran med 10-3, før Seth Roberts udbyggede føringen med en flot scoring. Derek Carr fandt sin 25-årige receiver på en kort rute, hvorefter Roberts passerede Brice McCain og sørgede for pausestillingen, 17-3 i Oakland favør. Marcus Mariota havde en svær første halvleg, som han rundede af med en interception, der blev leveret af Reggie Nelson.

Mike Mularkey må have talt med store ord i omklædningsrummet, for Tennessee Titans kom flyvende fra første fløjt af anden halvleg. Således tvang man først Raiders til at punte, før DeMarco Murray tog sagen i egen hånd og sørgede for en reducering. Murray havde en glimrende kamp for Titans med 114 yards og førnævnte scoring som følge.

Men bedst som Titans-offensiven var begyndt at rulle, så fremtvang Oaklands nyerhvervelse, Sean Smith, en interception. Nu stod kampen i forsvarets tegn, og Titans ditto svarede igen, da 24-årige Avery Williamson interceptede Derek Carr.

Som følge af den tætte scorer lå dramaet og lurerede, og det blev forløst på kampens sidste boldbesiddelse, hvor Titans jagtede den udlignende scoring. Men efter at være blevet stoppet fire gange i Oaklands red zone, formåede Raiders at trække sig sejrsigt ud af opgøret med en 17-10 sejr.