Det var et veloplagt hjemmehold, der bød piraterne fra Tampa velkommen til Mercedes-Benz Stadium i Atlanta, Georgia. Det var særligt på offense, hvor falkene gav prøver på deres evner, og gav små flashbacks til sidste års potente angreb under Kyle Shanahan.

Falcons skulle bruge en sejr på hjemmebane for at holde playoff-drømmene i egne hænder, mens Buccaneers kun spillede for en teoretisk chance for janaur-football. Efter et første quarter med et par field goals åbnede kampen sig for alvor i andet quarter. Mohamed Sanu stiller op i wildcat-formation for Falcons, og fumler lidt med snappet inden han kaster bolden dybt til aftenens helt store spiller, Julio Jones, der griber bolden for et 51-yard touchdown.
Jones var i særklasse denne novemberaften, og sluttede kampen med 12 receptions for 253 yards og 2 touchdowns, der begge faldt i andet quarter. Med to scoringer af Jones, samt et par fields goals af hver kicker, kunne Falcons gå til pause foran med 20-6.

Kampen fortsatte i samme mønster i tredje quarter, hvor Falcons udbyggede føringen. Denne gang via jorden, hvor runningback Tevin Coleman tøffede i endzone fra 3 yards ude. Mod slutningen af tredje quarter vågnede Bucs en smule op, og Peyton Barber reducerede to gange, og så stod der pludselig 27-20 med over 13 minutter igen.
Desværre for Bucs kunne de ikke fortsætte deres korte hot streak, da Tevin Coleman lukkede og slukkede med sin anden scoring til slutresultatet 34-20 til Atlanta. Falcons forbedrer sig dermed til 7-4, mens Bucs går 4-7. Matt Ryan kastede for 317 yards og et touchdown, mens Coleman løb for 97 yards på 19 carries. Hos Bucs kastede Ryan Fitzpatrick for 283 yards, og Mike Evans greb 6 bolde for 78 yards.
Falcons tager i næste weekend imod Minnesota Vikings, mens Bucs rejser nordpå, hvor de skal møde Green Bay Packers.