Efter det hjerteskærende nederlag mod Philadelphia Eagles var New York Giants på jagt efter sæsonens første sejr mod Tamba Bay Buccaneers.

Tamba Bay havde meget få lange kastespil sidste sæson, og derfor hentede man den lynhurtige DeSean Jackson. Det var dog ikke ham, men rookie førsterundevalget O.J. Howard der stod for et 58 yard touchdown, Buccaneers længste kastespil siden 2015.

Kampens næste touchdown var om muligt endnu mere imponerende. 36-årige Eli Manning tog nemlig benene på nakken og scorede et 14-yard løbetouchdown, karrierens sjette.

Kort før halvleg lavede Mike Evans et lækkert 31 yard catch der satte et Nick Folk field goal op. Stilling ved pausen 16-10.

To New York touchdowns ikke nok til at sikre sejren
Efter halvlegen scorede Giants først på et kort kastespil til fødselsdagsbarn og runningback Wayne Gallman, hvorefter Tamba fulgte trop med endnu et tight end touchdown, denne gang til Cameron Brate.

Med blot 7:44 tilbage i 4.quarter begyndte Eli Manning en march ned ad banen der til slut betød at Big Blue tog føringen 23-22  efter et touch down til tight end Rhett Ellison og et mislykkedes 2-point forsøg. Med 3:16 tilbage fik Jameis Winston bolden samt muligheden for at lave et kampvindede drive. Denne mulighed greb Bucs quarterbacken, og marcherede ned ad banen til New York Giants 16-yard linje, hvor kicker Nick Folk knebent fik bolden indenfor de gule stænger. Deja vu for Giants, der for anden uge i streg taber på et field goal i kampens døende sekunder, denne gang 23-25.