Ikke mange havde levnet New York Giants mange chancer på udebane mod Denver Broncos

Ikke desto mindre kunne Peyton Manning fra tilskuerpladserne se lillebror Eli løbe afsted med sejren over storebrors tidligere klub.
23-10 lød cifrene efter en kamp, hvor Giants forsvar var toneangivende hele kampen igennem og hvor angrebet fik nyt liv efter de skiftede offensiv koordinator.
Eli Manning sagde det var “en meget speciel sejr” for et hold, der var uden seks startere og i sidste uge mistede de fire bedste receivere, blandt andet superstjernen Odell Beckham Jr.
I denne uge var det Broncos, der blev ramt  af skader til receiver-positionen. Emmanuel Sanders og rookie Isaiah McKenzie forlod kampen med ankelskader og Demaryius Thomas humpede sig gennem anden halvleg, men sluttede stadig med 10 grebne bolde.

Giants defensive end Jason Pierre-Paul havde sin bedste kamp i år, da han lavede tre sacks på Trevor Siemian og cornerback Janoris Jenkins returnerede en interception 43 yards til touchdown.
Lidt overraskende har Broncos haft store problemer på kicker-positionen i år. Således brændte Brandon McManus fra 35 yards i første halvleg, og han fik også et field goal forsøg blokeret senere i kampen.
Inden kampen havde Broncos ligaens bedste løbeforsvar med kun 50,8 yards tilladt i snit pr. kamp. Det var Giants og runningback Orleans Darkwa pænt ligeglade med, da han løb for 117 yards i kampen.
Med sejren er Giants nu 5-1, mens Broncos missede en gylden mulighed for at holde trit med  Chiefs i toppen af AFC West, og i stedet falder til 3-2.