New England Patriots førte fra start til slut i en sejr på 30-17, men fik fin modstand langt hen ad vejen af et tændt San Francisco 49ers-hold. Tom Brady kastede fire touchdowns.

Der var lagt op til en kamp med stor klasseforskel, da New England Patriots mødte San Francisco 49ers her til aften i silende regn. Hjemmeholdet bed dog rigtig fint fra sig i store perioder af opgøret, men i slutfasen viste Patriots og Tom Brady klassen og vandt overbevisende 30-17.

Quarterbacken var endnu en gang forrygende. Han kastede for 280 yards og fire touchdowns fordelt ligeligt over begge halvlege. Kampen lå længe og bølgede med en New England føring på 13-10 i tredje quarter, men så stemplede Brady ind med to touchdowns og begravede 49ers. Ved begge spil viste han stærkt fodarbejde og en fantastisk fornemmelse i lommen og fandt henholdsvis Danny Amendola og Malcolm Mitchell. I første halvleg greb Julian Edelman og James White Bradys touchdowns.

Det sidste touchdown til rookie-receiver Mitchell udvidede en meget imponerende statistik for TB12.

Runningback LeGarrett Blount imponerede på ny ved at løbe for 125 yards på 19 løb, men formåede ikke at komme i endzone. På den anden side spillede Colin Kaepernick en fornuftig kamp. Han var især god i de første 30 minutter, hvor han sammen med runningback Carlos Hyde (19 løb for 86 yards) gav Patriots problemer. Kaepernick kastede to touchdowns, heriblandt denne fine bold til tight end Vince McDonald.

49ers-forsvaret holdt rigtig fint stand efter en fremragende start af Patriots. Men efter de to indledende angrebsserier fra gæsternes side, blev New England begrænset til 112 yards og ingen point på de næste fem serier. Men da hjemmeholdets angreb ikke formåede at udnytte momentum til at sætte point på tavlen, scorede Patriots i stedet 17 i træk og satte affæren på plads.

Sejren bringer Brady og Co. på 8-2, mens San Francisco led sit niende nederlag i træk og faldt til 1-9.