Skrevet af: Mikkel Guldbjerg Jensen, Nationalligaen.dk

Hjemmeholdet kæmpede bravt, men i sidste ende kostede for mange turnovers for Tigers, og gæsterne fra Towers løb af med en sikker sejr

Copenhagen Towers kom til Aarhus med en førsteplads i ligaen, og det endte også med, at københavnerne løb med sejren og sikringen af første seed i National Ligaen. Kampen endte med de relativt sikre cifre 44-23, men undervejs føltes det som om, Tigers var et halvt skridt efter topholdet.

Det lignede tidligt en forsvarskamp, og i de første 12 minutter blev der kun scoret en enkelt gang – endda af hjemmeholdet. Jonn Mathews tegnede sig for kampens første scoring, men Mathews skulle senere i kampen blive smidt ud af to personlige fejl. Sidste i første quarter kastede Jakob Karkov sin første interception, og score boardet havde kun lige markeret andet quarter, inden Towers udnyttede den gode field position til at score.

I det hele taget stod der Towers på andet quarter, hvor gæsterne scorede fire gange og bragte sig på 24-14 inden pausen. Tigers havde problemer med turnovers gennem det meste af kampen, og især i andet quarter udnyttede Towers hjemmeholdets fejl.

Anden halvleg mindede meget om første, da tredje quarter igen var præget af forsvarsspil. Ingen af holdene fik sat point på tavlen, og selvom hjemmeholdet var bagud med 10 point, var kampen stadig intens.

Fjerde quarter bød på lidt mere action – i hvert fald scoremæssigt. Frederik Myrup Nielsen viste fremragende fart i stængerne på et langt touchdown, hvor han brændte sin mand og derefter viste mere speed end Tigers, der måtte se langt efter den hurtige receiver. På ekstrapointet ville Towers sætte trumf på med en 2-point conversion, men på en eller anden måde endte Justyn Schackleford med bolden og viste selv speed – amerikaneren tog bolden hele vejen til Towers end zone og satte to point på brættet for Tigers.

Hjemmeholdet formåede dog ikke at hente mere ind på Towers, der i stedet udbyggede føringen i løbet af kampens sidste periode, og kampen endte altså med en sejr til gæsterne Towers på 44-23.