Los Angeles Rams ydmygede søndag aften Seattle Seahawks i et opgør om NFC West-titlen.

Søndag aften tog Seattle Seahawks imod Los Angeles Rams i en kamp om førstepladsen i NFC West. Og det blev til en ensidig affære, hvor Rams ydmygede divisionsrivalerne fra kampens første fløjt.
Med fremragende forsvars- og special teams-spil blev Rams gang på gang sat i fornemme situationer. Samtidig kunne Seahawks-forsvaret intet stille op imod Rams-angrebet, der sørgede for en 34-0-føring efter første halvleg.
Især Todd Gurley var ustoppelig og stod for 144 yards og tre touchdowns i første halvleg, og med det blev han den første siden 2006 til at løbe for mere end 140 yards og tre touchdowns imod Seahawks siden 2006.
Seahawks kom ikke i nærheden af noget, der lignede et comeback, i anden halvleg. I stedet kunne Rams og Gurley fortsætte dominansen fra første halvleg. Gurley sluttede kampen med i alt 180 yards og fire scoringer.

Kampen sluttede 42-7, og med sejren har Rams så godt som sikret divisionstitlen for første gang siden 2003, mens Seahawks’ slutspilshåb er så godt som slukket.