Det var en højtscorende affære, da San Francisco 49ers tog imod divisionsrivalerne Los Angeles Rams i et opgør mellem to unge førstegangstrænere.

Der var lagt op til en duel mellem to førstegangstrænere, da 49ers og Rams tørnede sammen i Thursday Night Football. Og her skulle Kyle Shanahan forsøge at få sin første sejr som 49ers-træner. Han fik dog bestemt ikke den ønskede start.
På kampens allerførste spil kastede 49ers-quarterback Brian Hoyer bolden direkte i hænderne på Rams-cornerbacken Nickell Robey-Coleman, der næsten kunne returnere den til et touchdown. Og på det næste spil kunne Todd Gurley løbe bolden de resterende yards og dermed bringe Rams foran.
Allerede på det næste drive kunne selvsamme Hoyer dog udligne til 7-7 for 49ers, da han i sidste ende selv løb bolden i end zone. Dermed fik 49ers scoret det første touchdown med Shanahan som træner.

Gurley var dog på ingen måde færdig. Allerede inden første halvleg var overstået, havde han scoret yderligere to touchdowns og bragt Rams i front med 24-13.

Scoringen fortsatte i anden halvleg

Anden halvleg fortsatte i det samme tempo. 49ers’ Carlos Hyde kunne hurtigt løbe bolden i end zone, mens Rams Goff endnu en gang viste storspil og fandt Sammy Watkins i end zone to gange. I mellemtiden havde Hoyer desuden kastet sit første touchdown som 49er, da han tidligt i fjerde quarter ramte Garrett Celek i end zone.
Med cirka fem minutter igen var Rams foran med 41-26, men 49ers kæmpede sig hurtigt tilbage i kampen.
En imponerende dyb bold fra Hoyer til Garcon, der greb for næsten 150 yards i kampen, gav 49ers muligheden for at score endnu et touchdown. Denne gang fandt Hoyer rookien Trent Taylor, der sikkert kunne gribe bolden i end zone.

På det efterfølgende kickoff fumblede Rams’ Pharoh Cooper bolden, og så havde 49ers ellers bolden på Rams’ 29-yards-linje. Det drog 49ers nytte af og reducerede til 41-39 ved Hydes andet touchdown i kampen.

41-39 i Rams’ favør blev også kampens slutresultatet. Selvom 49ers lykkedes med et onside kick, kunne de ikke bringe sig i field goal-afstand, og så kunne Rams lade tiden løbe ud. Shanahan må altså vente lidt længere på sin første sejr som 49ers-træner, men får chancen igen, når de i næste uge møder Arizona Cardinals.