Seattle Seahawks havde her til aften besøg af divisionsrivalen San Francisco 49ers i en kamp, som hjemmeholdet dominerede fra start til slut. Desværre blev Russell Wilson ramt af en skade.

Seattle Seahawks satte sølle tre point på tavlen sidste weekend mod Los Angeles Rams, men her til aften var det et helt andet Seattle-angreb, vi fik at se. Det tog blot hjemmeholdet lidt over to minutter at komme i gang mod San Francisco 49ers. Efter et par kast fra Russell Wilson løb runningback Christine Michael for et 41-yard touchdown og bragte Seattle foran 7-0.

Værterne fortsatte den fremragende start ved straks at stoppe Blaine Gabbert og Co., og derefter marchere ned ad banen, hvor Cristine Michael endnu en gang kunne bringe bolden i det forjættede land. 14-0.

Derefter gik der lidt mere stilstand i kampen, og 49ers fik især bedre fat på forsvaret. Kort inde i andet quarter blev det belønnet, da linebacker NaVorro Bowman tacklede Jimmy Graham og forcerede en fumble, som San Francisco kunne smide sig på. Det gav gæsterne bolden på Seahawks’ banehalvdel, men de måtte nøjes med et field goal og en reducering til 14-3.

Hvis de tre point tændte et håb for 49ers, blev det hurtigt slukket igen, da Wilson på den efterfølgende angrebsserie ramte Doug Baldwin for 58 yards, og så gjorde Graham skaden god igen ved at gribe et 18-yard touchdown. 21-3 til Seahawks.

Quarterbacken fortsatte sit samarbejde  med tight enden i de sidste minutter af første halvleg, hvor han fandt Graham for 40 yards. Det endte med at give Seattle et field goal, så de kunne gå til pause foran 24-3, mens San Francisco kunne gruble over, hvordan man skulle få gang i angrebet.

Midt i andet quarter bragte hjemmeholdet sig yderligere foran ved endnu et field goal, og derfra var det bare ren cruise-control for Seahawks, der desværre måtte sætte backup quarterback Trevone Boykin ind i stedet for Russell Wilson på grund af dette spil:

På den anden side fortsatte Blaine Gabbert bare sin miserable aften og blev interceptet af linebacker Bobby Wagner.

I sidste ende var det bare et spørgsmål om, hvor stor sejren skulle være. Slutresultatet blev 37-18, og nu kan Seahawks bare krydse fingre for, at den atletiske quarterback er okay.