Denver Broncos og Kansas City Chiefs skulle bruge overtid for at finde en vinder, og i sidste ende var det kickerne på de to hold, der blev afgørende.

Begge hold var 7-3 inden kampstart, og med Raiders’ sejr over Panthers tidligere på aftenen var der meget på spil i forhold til at holde sig i toppen af AFC West.

Det blev udeholdet, der trak sig sejrrigt ud af opgøret med 30-27 efter en tæt, tæt kamp og en vild afslutning.

I starten af kampen så det ellers ikke ud til at skulle blive en kamp, der var nær så rig på point. De to forsvar, der begge er blandt de bedste i ligaen stod fast, og igen og igen måtte begge hold punte.

Først i andet quarter kom de første point på tavlen, og ikke overraskende kom de fra forsvaret.

Efter en skidt håndtering af bolden på et punt tabte Broncos’ returner Jordan Norwood bolden, og selvom Broncos fik fat i den igen, så fik de en meget dårlig udgangsposition. Det resulterede kort efter i et sack af Justin Houston i endzone, og så stod det 2-0 til Kansas City Chiefs. Og det skulle hurtigt blive værre for Broncos.

På det efterfølgende spark af punter Riley Dixon fandt returner Tyreek Hill en god bane, og så strøg han hele vejen i endzone til en føring på 9-0.

Efter den føring kom Broncos bedre med, og for første gang fik et hold gang i angrebet. Først med et field goal, og efter pausen et touchdown fra Trevor Siemian til Jordan Taylor og en føring på 9-10.

Derfra gik det slag i slag. Først kom Chiefs foran på et kort løb af receiver Tyreek Hill, og i fjerde quarter ramte Trevor Siemian først Emmanuel Sanders til et touchdown på 35 yards, og siden Bennie Fowler på 75 yards og en føring til hjemmeholdet på 16-24. Da var der tre minutter tilbage af kampen.

Og det var præcis, hvad Chiefs havde brug for. Nærmest som de havde lyst flyttede de bolden frem ad banen, og da der manglede bare et enkelt sekund fandt Alex Smith sin receiver Tyreek Hill til et touchdown. Hill blev dermed den første rookie siden Gale Sayers i 1965 til at score touchdown på et return, et løb og en greben bold i samme kamp.

Den efterfølgende two-point-conversion lykkedes også, og så måtte holdene i overtime. 24-24.

Her scorede begge hold et field goal, og med mindre end to minutter tilbage havde Broncos så chancen for at vinde kampen.

Men på et kæmpe sats for at vinde kampen sendte hjemmeholdet på fjerde down sin kicker Brandon McManus på banen til et field goal på hele 62 yards, og det lykkedes ikke. Sparket var langt nok, men manglede præcision. Og så var det pludselig Chiefs, der havde god field position.

På ganske kort tid drev de bolden frem ad banen og som tiden løb ud gjorde de klar til et field goal. Resultatet?

Resultatet betyder, at Chiefs hænger på Oakland Raiders i toppen af AFC West, men Denver for en tid må kigge udefra og ind på slutspilsholdene, efter Dolphins’ sejr over 49ers tidligere på aftenen.