Odell Beckham Jr. var kampens helt store oplevelse, og med otte grebne bolde for 222 yards og to touchdowns var han afgørende for New York Giants, der slog Baltimore Ravens med 27-23.

Ravens måtte undvære profiler som receiver Steve Smith Sr., linebacker C.J. Mosley samt de to offensive linjemænd Marshall Yanda og Ronnie Stanley. Det kunne dog ikke ses fra start, hvor især quarterback Joe Flacco kom godt fra land. Han fandt blandt andet receiver Breshad Perriman med et lækkert 41-yard kast, som bragte Ravens i scoringsposition. Den position udnyttede Justin Tucker til at bringe Ravens i front 0-3 via et 23-yard field goal.

Første gang Giants-angrebet kom i spil, røg de med det samme af banen igen. Eli Manning fandt Odell Beckham Jr. på et kort kast, men superstjernen fik ikke rigtig hånd om bolden, og endte med at fumble den på egen 30-yard-linje.

Ravens runningback Terrance West ville ikke stå tilbage for Joe Flacco’s skarpe præstation i første quarter, og West stod for 17 ud af 30 yards på serien efter Beckham’s fumble. De sidste fem var ind i endzone til en Ravens-føring på 0-10.

Rookie giver håb

Et rystet Giants-angreb kunne ikke rigtig komme i gang. Og med fem minutter tilbage af anden quarter var Odell Beckham Jr. i omklædningsrummet for at blive behandlet for det, der lignede et hofteskade. Bedst som man troede, at det ville være et dødsstød for Giants’ chancer for at vinde kampen, vidste det sig at være livsgivende medicin til de øvrige spillere på angrebet.

Pludselig vågnede Victor Cruz op til dåd, blandt andet på en fjerde down og fem. Og et par spil senere fandt Eli Manning rookie receiver Roger Lewis i endzone til et 24-yard touchdown. Dermed reducerede hjemmeholdet til 7-10.

Giants kom hurtigt tilbage i boldbesiddelse, men på vej ind på Ravens’ banehalvdel med 10 sekunder tilbage af halvlegen kastede Manning en interception til Ravens’ Will Davis, og dermed gik holdene til pausen med stillingen 7-10.

Balance i regnskabet

Hjemmeholdet modtog bolden efter pausen, og med storspil af rookie Sterling Sheppard og tilbagevendte Odell Beckham Jr. kom de helt ned på 3-yard-linjen, før de blev stoppet. Med et 21-yard field goal af Josh Brown var stillingen derfor 10-10.

Et par dumme offensive fejl af Ravens bremsede gæsternes angreb, og så havde Giants chancen for at bringe sig i front. Manning blev dog intercepted igen, denne gang af Tavon Young, selvom det dog lignede at Young væltede Sterling Sheppard, før han flyvende selv hev Mannings kast ned på imponerende vis. Fire spil senere kunne Justin Tucker sende den ovale kugle 39-yards afsted til en ny Ravens føring, 10-13.

Momemtum-krig mellem Flacco og Manning

Bagud på ny skulle Eli Manning ud og revanchere sig, og det gjorde han på glimrende vis. På første spil fra egen 25-yard-linje fandt han en helt fri Odell Beckham Jr., og han tog bolden hele vejen til endzone, hvorefter han for anden uge i træk fejrede sit touchdown med det meget omtalte kickernet, som han fik i hovedet mod Redskins for tre uger siden. 17-13 til hjemmeholdet.

Flacco nægtede dog at stå tilbage for Manning, så han tyrede et projektil afsted i højre side mod Mike Wallace, som havde brændt cornerback Janoris Jenkins. Via en ulovlig facemask-tackling fik Jenkins dog stoppet Wallace lige uden for endzone. Det vidste sig at være godt lavet af Jenkins, for Ravens lykkedes ikke at få de resterende to yards. Heller ikke på fjerde down.

Fem minutter senere gav Ravens igen chancen til Justin Tucker, og han skuffede ikke. Med sit tredje field goal i kampen reducerede han Giants’ føring til 17-16 med ni minutter igen.

Beckham Jr. var flyvende efter sin fumble på første angreb, og især i anden halvleg var han ustyrlig. Med seks minutter igen kunne Giants sparke et 31-yard field goal og udbygge føringen til 20-16 efter endnu en serie, hvor Beckham Jr. var toneangivende med to grebne bolde for 44 yards.

Ravens udnytter tvivlsom kendelse

Nu var det alt eller intet for Ravens. Gæsterne kom i problemer tidligt på det efterfølgende angreb, men lykkedes at konvertere en kort fjerde down. Et på spil senere stod Flacco med en tredje down og fire på Giants’ 38-yard-linje. Han kastede bolden mod endzone, hvor Breshad Perriman og Giants-corner Dominique Rodgers-Cromartie kæmpede om bolden. Ingen af dem fik hevet bolden ind, men til gengæld vurderede dommerne, at Rodgers-Cromatie havde hevet Perriman i trøjen, mens de tog jagtede bolden, og derfor fik Ravens bolden på Giants’ 2-yard-linje.

Denne gang lykkedes det Terrance West at score, og så var gæsterne tilbage i førersædet 20-23 med to minutter igen til stor frustration for hjemmepublikummet og den tidligere Giants-receiver Plaxico Burress.

Frustrationerne blev dog vekslet til ekstase minuttet senere. På fjerde down og én på egen 34-yard-linje med 1:36 tilbage var kampen på vippen for New York Giants. Manning gik mod Odell Beckham Jr., og han sprintede fra alt og alle, 66 yards ned til endnu et touchdown og en Giants-føring på 27-23.

Det lykkedes ikke for Joe Flacco og Ravens-angrebet at komme tilbage endnu engang, og dermed måtte gæsterne rejse hjem til Baltimore med et nederlag. Med dagens resultat er begge hold på 3-3 efter sjette spillerunde.