Atlanta Falcons var så dominerende i kampens tre første perioder, at de vandt 38-32 trods en sløj indsats i de sidste 15 minutter.
Alene ved halvlegen havde Matt Ryan domineret Saints-forsvaret i sådan en grad, at man var foran utrolige 35-13. Efter tredje periode var stillingen nu 38-13, inden Saints-angrebet begyndte at sætte points på tavlen.

Julio Jones og Devonta Freeman var kampens store profiller, hvis man ser bort fra Matt Ryan. Begge våben var utrolig dominerende, og begge blev noteret for et touchdown. Freeman løb et 75 yards touchdown ind, mens Julio Jones greb sit greb sit fra 1-yard linjen.

Drew Brees kastede for 350 yards, og dermed kastede han for over 5.000 yards i år. Det er nu femte gang, at Brees opnår dét. Foruden ham, er der kun fire spillere som har prøvet dét, og alle fire har kun gjort det en gang. De fire er Matthew Stafford, Peyton Manning, Dan Marino og Tom Brady.

Med sejren er Atlanta Falcons sikret en placering som nummer to i NFC, og dermed skal de ikke spille næste weekend hvor slutspillet begynder. Den placering opnåede de, med en 11-5 rekord. Saints gik med dagens nederlag i bogen 7-9.