Tennessee Titans trak det længste strå i en lavtscorende affære hjemme mod Denver Broncos. På trods af en flot anden halvleg fra Denver holdt Titans-forsvaret stand.

Det var et ekstremt vigtigt opgør for begge hold, da Tennessee Titans tog imod Denver Broncos her til aften. Begge hold havde brug for en sejr i jagten på en slutspilsplads, og det bar kampen i den grad præg af med masser af intensitet og spænding til det sidste.

Tennessee vandt 13-10 efter en pauseføring på 13-0, men var ved at smide kampen i anden halvleg. Heldigvis spillede værternes forsvar forrygende i de afgørende momenter og sejrede på trods af, at Trevor Siemian kastede for 334 yards mod Marcus Mariotas 88.

Bortset fra en flot angrebsserie i første quarter, der resulterede i et kort DeMarco Murray-touchdownløb, fandt Mariota aldrig rytme og ramte blot på seks af 20 kast. Et stærkt løbeangreb og et opportunistisk forsvar var dog nok til at holde Broncos til ti point og vinde kampen.

Det var egentlig ret utroligt, at Denver ikke fik sat flere point på tavlen, da både Demariyus Thomas og Emmanuel Sanders spillede fremragende med henholdsvis for ti og 11 grebne bolde for i alt 226 yards og et touchdown.

Broncos havde chancen for at udligne og bringe kampen i overtid, men med et minut tilbage rev Avery Williamson bolden ude af hænderne på Denver-tight end A.J. Derby, og så kunne Titans smide sig på bolden og juble over sejren.

Tennessee er nu 7-6 på en delt førsteplads med Houston Texans i AFC South, mens Denver er 8-5 og nu må håbe på at sikre sig et Wild Card for at komme i slutspillet.