Houston Texans fik tæsk i sidste uge i Denver, men holdet kom tilbage på vindersporet med en sejr hjemme over Detroit Lions, der fik ødelagt deres stime på tre sejre i træk.

Hjemme på NRG Stadium var der mest energi i offensiven hos Houston Texans. Holdet kom på tavlen i starten af andet quarter, da Brock Osweiler fandt C.J. Fiedorowicz til kampens første touchdown.

Og der var mere at juble over for hjemmeholdets fans midtvejs i samme quarter, hvor Lamar Miller løb bolden en enkelt yard i end zone og så var Texans foran 14-0.

Det lykkedes for Detroit Lions at score et field goal kort før slutningen af første halvleg, men solid føring til Houston Texans ved pausen.

Det var en forholdsvis stille og rolig tredje quarter, og eneste scoring kom på et field goal til Texans.

Men fra starten af fjerde quarter kom der spænding ind i kampen, da Matthew Stafford kastede bolden en enkelt yard til Theo Riddick i Houstons end zone.

Begge hold fik et field goal yderligere, men tættere på kom Detroit Lions ikke. Houston Texans vinder kampen 20-13 og kommer tilbage på vindersporet efter sidste uges nederlag i Denver.