Houston Texans og Kansas City Chiefs leverede en halvkedelig kamp, hvor langt de fleste point blev sparket hjem. I den sidste ende var Chiefs mest ringe, og Texans vandt 19-12.

De to holds forsvar var vågne fra kampens start. Først interceptede Marcus Peters et kast fra Brock Osweiler tæt på Kansas Citys end zone og kort efter fumblede Alex Smith efter en rigtigt skidt snap, og så fik J.J. Watt fat i bolden. Og det resulterede i, at Texans tog føringen på det efterfølgende spil. Brock Osweiler fandt DeAndre Hopkins til enesteførste touchdown.

Kansas City Chiefs lagde ud med at score et field goal fra starten af andet quarter og i slutningen svarede hjemmeholdet igen med to. Derfor var Texans foran 13-3 efter første halvleg.
Kampen blev aldrig nogen seværdig forestilling, og begge hold havde svært ved at score point. Derfor måtte de mange fans nøjes med field goals. Fem blev det til i anden halvleg. Tre til Chiefs ig to til Texans. Houston vandt 19-12 over Kansas City.