Pittsburgh Steelers var favoritter på hjemmebane mod Jacksonville Jaguars, men måtte se sin sæson slutte med et nederlag på hele 45-42 efter en forfærdelig start.

Udeholdet skulle forsøge at gentage succesen fra uge fem på samme stadion, hvor Jaguars slog Steelers med 30-9 og interceptede Ben Roethlisberger hele fem gange. Og det startede rigtig godt for divisionsvinderne fra AFC South.

Allerede på første angrebsserie beviste gæsterne, at de ikke var bange for at lægge bolden i hænderne på quarterback Blake Bortles, og på fjerde down fra Steelers’ 2-yardlinje skabte Bortles og co. en god spandfuld momentum, da runningback Leonard Fournette løb bolden ind til en Jaguars-føring. Det skulle blive Fournettes første af hele tre touchdowns i kampen.

Senere i første quarter var han således på pletten igen, og i andet quarter udbyggede T.J. Yeldon føringen til 21-0, før Steelers kom ind i kampen.

Først ramte Ben Roethlisberger Antonio Brown på et touchdown-kast, og efter Jaguars så igen havde udbygget føringen med et fumble return på 50 yards, kunne Steelers sidst i første halvleg bringe sig på 28-14.

Jaguars’ føring blev yderligere reduceret i starten af tredje quarter til 28-21, men Steelers-forsvaret fik aldrig rigtig fat, og så skiftedes de to hold til at sende bolden i endzone, indtil der stod 42-35 til Jaguars med lidt over to minutter tilbage af kampen.

I stedet for at sparke et kickoff dybt forsøgte Steelers sig med et onside kick, der mislykkedes, og som gav Jaguars muligheden for at bringe sig foran med 10.

Steelers fik til sidst muligheden, men havde ikke tid nok, og JuJu Smith-Schusters touchdown til 45-42 faldt først i kampens sidste sekund.

Dermed kan Jaguars juble over endnu en sejr i slutspillet, og skal nu se frem mod næste uge, hvor det gælder en vanvittig svær kamp mod New England Patriots, der nok en gang ligner et rigtig godt bud på en Super Bowl-deltager for AFC.