Tre touchdowns på de tre første angreb af Indianapolis Colts blev for meget for Tennessee Titans i deres divisionsopgør. Opgøret endte med en sejr på 24-17 til Andrew Luck og co.

Tennessee Titans har vist rigtigt gode takter på det seneste, men holdet var alt andet end godt kørende fra start. Det var hjemmeholdet fra Indianapolis Colts derimod, og holdet lagde uhyggelig stærkt ud. Andrew Luck havde ingen problemer med at finde huller i gæsternes forsvar. På de tre første angrebsserier lykkedes det Colts at score tre touchdowns.

Første scoring blev løbet ind af Robert Turbin fra en enkelt yards afstand. Der var der blot spillet

Kort efter kom andet touchdown, da Donte Moncrief greb et kort kast fra Andrew Luck.

Tredje touchdown var ligeledes et kast fra Andrew Luck. Denne gang  var det T.Y. Hilton med en flot scoring, hvor han viste godt overblik.

Dermed så Tennessee Titans til at være helt nede i sækken, men holdet viste god moral til sidst i første halvleg. DeMarco Murray legede receiver og greb et livsvigtigt touchdown.

Ellers vil første del af kampen også blive husket for et brændt field goal af Adam Vinatieri, der sluttede sin imponerende stime med 44 ramte field goals i træk.

Titans sluttede bedst af i første halvleg, og de startede bedst i anden. Efter en fornem angrebsserie, hvor holdet startede på egen 2-yard linje fandt Marcus Mariota Tajae Sharpe til et 34-yard touchdown.

Efter begge mandskaber fik et field goal. så var Titans bagud med et touchdown mod slutningen, og efter en interception af Brice Mccain fik Marcus Mariota muligheden for at udligne. Men anden gang holdet fra Tennessee gik på den på fjerde down på angrebsserien gik den ikke længere. Colts fik bolden tilbage, og så kunne Andrew Luck og resten af holdet vinde en vigtig sejr på 24-17 hjemme over Titans.