Efter en tæt og spændende første halvleg endte kampen mellem Pittsburgh Steelers og Washington Redskins med en storsejr efter en imponerende anden halvleg.

Washington Redskins kom godt fra start, men i andet quarter fik Steelers gang i det offensive maskineri, hvorfra Redskins ikke kunne følg med længere. Big Ben, Antonio Brown og DeAngelo Williams viste storspil i, hvad der endte som en afklapsning på 38-16.

Kirk Cousins og Redskins angrebet fandt aldrig rytmen og måtte gang på gang nøjes med drives, der strandende omkring Steelers’ 30 eller 40 yard linje. Det straffede Ben Roethlisberger med 3 touchdowns, heraf to til Antonio Brown, og DeAngelo Williams, der havde over 17o yards kombineret rushing og receiving yards.

Men som sagt var det Redskins, der kom bedste fra start i første quarter. Et tidligt field goal fra Redskins blev fulgt op af en interception af Ben Roethlisberger, men Redskins måtte nøjes med et field goal mere.

I andet quarter kunne det hurtigt være blevet meget værre for Steelers, da Ryan Kerrigan fik slået bolden løs af Roethlisbergers hånd dybt på Steelers banehalvdel. Redskins smed en sikker recovery på jorden, hvor Steelers så fik fat igen. I stedet marcherede Steelers op ad banen, hvor Big Ben på en fjerde down og 1 fra 29 yard-linjen modigt gik dybt til Antonio Brown, der hev bolden ind og vendte kampens momentum.

På det efterfølgende drive prøvede Redskins at matche Steelers’ aggresivitet, men converterede ikke på en fjerde down og seks, og så satte Big Ben gang i angrebsmaskinen igen. På et drive på over seks minutter, endte bolden heldigt efter en omgang ping-pong hos Steelers’ receiver Eli Rogers. Det lange drive var også det sidste i første halvleg, der sluttede 14-6 i Steelers’ favør.

Steelers kom ud og gjorde det til 17-6 med et 46 yard field goal, inden Kirk Cousins kastede en skidt, skidt interception, hvilket Steelers hurtigt straffede. 5 spil senere havde Roethlisberger flyttet bolden 75 yards, og touchdownet gik nok en gang til Antonio Brown, der fejrede spillet med lidt twerking, der selvfølgelig blev belønnet med et flag.

Med 13 minutter igen af kampen skabte Redskins lidt spænding, da de efter et tidligere field goal reducerede yderligere med et kort touchdown-løb af Chris Thompson. Nu kun foran med 24-16 satte Steelers igen foden på speederen, og med et imponerende touchdown-løb af DeAngelo Williams skød Steelers comebacket ned før det rigtigt fik vinger.

Med fem minutter igen formåede Redskins ikke at gøre mere, og efter turnover on downs øgede Steelers til slutresultatet  38-16 med endnu et DeAngelo Williams touchdown.