Mange så dagens rivalopgør mellem Cleveland og Cincinnati som Browns’ bedste mulighed for at hente en sejr i denne sæson. Men en skidt første halvleg af hjemmeholdet kostede dyrt.

Cleveland Browns forsøgte her til aften at hente sæsonens første sejr, da divisionsrivalen fra Cincinnati var på besøg.

Men alt håb om en Cleveland-sejr blev hurtigt slukket efter en første halvleg, som Bengals dominerede og vandt 20-0, og så betød det mindre, at Browns spillede fint i anden halvleg og kunne forlade kampen med ære og et nederlag på 23-10.

Kampens store profil var Bengals’ tight end Tyler Eifert, der greb to touchdowns i løbet af de første 30 minutter. Runningback Jeremy Hill gjorde også en flot figur ved at løbe for 111 yards og et touchdown.

Opgøret markerede også comebacket for Robert Griffin III, der blev skulderskadet i åbningskampen mod Philadelphia Eagles, men det var bestemt ikke et glædeligt gensyn med quarterbacken. Griffin fik godt nok sit første touchdown, siden han var i Washington, da han lige nøjagtig fik bolden ind i endzone på et sneak i slutningen af tredje quarter. Derudover kastede han en interception og ramte blot på 12 af 28 kast for 104 yards.

Med nederlaget er Browns nu 0-13, mens gæsterne er 5-7-1.