Dallas Cowboys tog mod Chicago Bears i den sene søndagskamp, og det blev en ensidig affære domineret af især to rookies.

Cowboys startede kampen bedst, og så gennem hele opgøret ud til at ville mere end gæsterne fra Chicago. Og rookie quarterback Dak Prescott skulle da heller ikke bruge mange minutter på at føre sit hold helt ned til Bears’ mållinje.

Her tog Prescott sagen i egen hånd og scorede det første af i alt tre løbetouchdowns for Cowboys i kampen. Fra en yard hamrede han igennem sin offensive linje og bragte Cowboys i front.

Derudover lå en stor del af arbejdsbyrden på Cowboys’ førsterundevalg runningback Ezekiel Elliot, der løb bolden hele 30 gange for 140 yards i kampen. Elliot måtte dog se alle touchdowns givet til andre spillere.

Det var således Lance Dunbars eneste berøring i kampen, da han i andet quarter gjorde det til 17-0 efter et kort løb fra en yard. Kicker Dan Bailey havde inden da ramt et field goal fra 49 yards.

Bears’ kicker Conor Barth sparkede et field goal, inden Alfred Morris løb bolden ind til en føring på 24-3 til hjemmeholdet, og så var kampen reelt afgjort ved pausen.

I anden halvleg begyndte Brian Hoyer, der havde taget over som quarterback for skadede Jay Cutler, at finde sin tight end Zach Miller mere og mere. Det resulterede i to touchdowns til Miller, men ind imellem fik Dak Prescott endelig kastet sit første touchdown i NFL, da han ramte Dez Bryant fra 17 yards.

Dermed sluttede kampen 31-17 til Dallas Cowboys, og de hænger på Philadelphia Eagles i NFC East.

Netop Eagles og Cowboys kan glæde sig over, at deres rookie quarterbacks nu har kastet bolden henholdsvis 102 og 99 gange i NFL, uden at kaste en interception. Det er de to bedste starter for rookie quarterbacks i ligaens historie.