Tennessee Titans smadrede uinspirerede Jacksonville Jaguars med 36-22 efter endnu en stor løbepræstation fra hjemmeholdet.

I den tætte AFC South kæmper alle fire hold om at finde stabilitet, og af den grund er alle fire hold stadig i spil til at vinde divisionen. Men efter en sløj præstation er gæsterne fra Jaguars efterhånden helt ude af det kapløb, mens Titans for alvor snuser til topstriden.

Værterne bragte sig i front 3-0 midtvejs i første quarter via et 32-yard field goal af Ryan Succop. Men udover de tre point fra Succop, var der ikke rigtig nogle af holdene, der gjorde en indsats for at holde tilskuere og seere vågne.

Men i kampens andet kvarter afgjorde Titans reelt kampen. På første spil i andet quarter fandt Marcus Mariota receiver Kendall Wright dybt i endzone for 36 yards, og Wright – som havde oversprintet safety Tashaun Gipson – kunne bringe Titans foran med 10-0.

Jaguars fandt stadig ikke noget som helst offensivt. Gæsterne havde det utroligt svært, og endte med at punte fem gange i første halvleg. På hjemmeholdets næste angrebsserie var det til gengæld blevet tid til lidt Exotic Smash Mouth, som cheftræner Mike Mularkey kalder sit angreb.

De to runningbacks DeMarco Murray og rookie Derrick Henry smadrede i bogstaveligste forstand igennem Jaguars-forsvaret, og efter en løbedomineret serie kunne sidstnævnte bringe bolden de sidste 6 yards i hus til 17-0. Det var Henry’s første touchdown i NFL.

Efter endnu et Jaguars-punt brillierede værterne igen. Marcus Mariota fandt tight end Phillip Supernaw, og han løb bolden 44 yards i endzone til et touchdown. Men undervejs havde manden med det helt fantastiske efternavn trædt ud af banen, og derfor blev spillet kaldt tilbage til Jaguars’ 14-yard-linje.

På det efterfølgende spil kom forløsningen dog, da DeMarco Murray brød igennem og løb bolden ind til 24-0. På halvlegens sidste spil kunne et 22-yard field goal af Succop sikre en pausestilling på 27-0 til Titans. Jaguars havde blot 60 yards i første halvleg.

Bagud stort blæste Jaguars til angreb fra start, og endelige lykkedes det for Blake Bortles og co. at få yards under bæltet. En række korte kast til bl.a. de to runningbacks T.J. Yeldon og Chris Ivory bragte Jaguars i scoringsposition, og serien sluttede med et 10-yard touchdownkast til Julius Thomas. Jaguars gik efter to point, og Blake Bortles løb selv bolden ind til 27-8.

Titans fjernede dog hurtigt al håb om fornyet spænding, da Mariota og Murray på den efterfølgende serie udvidede føringen. Førstnævnte fandt Rishard Matthews i endzone med et 4-yards kast. Og selvom Succop brændte sit ekstra point, var Titans fortsat langt foran, 33-8.

Jaguars fuldendte nedturen, da Marquis Lee rørte det punt, som Titans-punter Brett Kern havde sendt imod ham. Den løse frie bold blev samlet op af Titans, som udnyttede kampens eneste turnover til at sætte tre point på tavlen via et 33-yard field goal fra Succop.

Herfra skiftede hjemmeholdet bl.a. DeMarco Murray ud. Murray sluttede kampen med 123 yards og 1 touchdown for 123 yards. Kollegaen Henry endte aftenen på 60 yards.

Først da han kom bagud 36-8 begyndte Blake Bortles og spille uden nerver, og han sluttede kampen med to scoringer, et 5-yards kast til Allen Hurns og et 7-yards kast til Bryan Walters. Dermed fik han pyntet lidt på resultatet, og kampen cifre 36-22 fortalte dermed ikke hele historien om Titans’ dominans. Selvom han ikke lavede nogle turnovers, og at han endte på 3 touchdowns, så havde Blake Bortles en utilfredsstillende aften. Han tangerede holdrekorden for flest kast, 54, men han ramte blot på 33 af dem. Han fik i alt 337 yards i kampen, men 184 af dem blev leveret i fjerde quarter.

Med sejren er værterne 4-4 og rykker forbi Indianapolis Colts, der rykker ned på tredjepladsen med 3-4. Jaguars ligger nederst i AFC South med en record på 2-5.