På trods af en chance til sidst, så formåede Miami Dolphins at afvise San Francisco 49ers, og tage en 31-24 sejr.

I denne sæson har løbeangrebet været Dolphins’ store styrke. Til dagens kamp manglede tre af de normale startere på den offensive linje, hvilket i stedet gjorde man måtte kaste bolden meget. Jay Ajayi formåede kun at skaffe 45 yards på 18 løb, og et touchdown.

Ryan Tannehill skuffede dog ikke. Quarterbacken som har været meget udskældt leverede en godkendt præstation, og kastede for 285 yards og tre touchdowns uden nogen interceptions. Alligevel var 49ers dog tæt på at udligne som tiden løb ud.

Colin Kaepernick fik bolden igen med lige over et minut tilbage, og med nogle gode kast og løb, havde man 2 down og goal, på Dolphins’ 4 yard linje med to sekunder igen. Kaepernick var dog ubeslutsom i sit spil, og formåede ikke at løbe bolden ind til et touchdown, inden Ndamukong Suh fik ham stoppet bagfra. Dermed endte kampen med en 31-24 sejr til hjemmeholdet, efter en 14-7 føring ved pausen.

Med sejren fortsætter Dolphins deres stime af sejre, og er nu 7-4. Samtidig fik 49ers for første gang i holdets historie 10 nederlag i streg. De er nu 1-10.