Dallas Cowboys gjorde ikke meget væsen af sig, da de søndag aften tabte 24-13 til Seattle Seahawks, der omvendt leverede en stærk præstation.

Efter nederlag til henholdsvis Denver Broncos og Chicago Bears i de to første spillerunder sejrede Seattle Seahawks for første gang i denne sæson, da de søndag aften slog Dallas Cowboys med 24-13 på hjemmebane. Og det skyldtes blandt andet store præstationer af Seahawks’ safety Earl Thomas, der længe har flirtet med Cowboys, og quarterback Russell Wilson.

Det første quarter var imidlertid en uskøn affære, og hverken Seahawks’ Wilson eller Cowboys’ Dak Prescott fik gang i deres respektive angreb. Det fik Wilson imidlertid i andet quarter, hvor han kastede to touchdowns. Samtidig holdt Seahawks’ forsvar Prescott og kompagni fra fadet – blandt andet med en flot interception af Earl Thomas – og ved pausen havde Seahawks en sikker 17-3-føring.

I kampens anden halvdel blev føringen også udbygget, da runningback Chris Carson scorede til 24-6 i starten af fjerde quarter. Cowboys fik dog efterfølgende scoret et touchdown, men deres lille håb om et comeback blev slukket med knap tre minutter igen, da Earl Thomas endnu engang interceptede Dak Prescott, hvorefter Seahawks næsten kunne lade tiden løbe ud.

Dermed sluttede det 24-13 og Seattle Seahawks sejrede for første gang i denne sæson efter en flot indsats af både forsvar og angreb. Resultatet betyder desuden, at Seahawks og Dallas Cowboys hver især har vundet én kamp og tabt to hidtil i denne sæson.