Jacksonville Jaguars fik her til eftermiddag sæsonens første sejr, da Indianapolis Colts blev besejret 30-27 i London. Blake Bortles var manden i skysovs, da han gjorde en forskel med både flotte kast og fornemt fodarbejde.

Det var to desperate hold fra AFC-South, der tyvstartede NFL-søndagen på Wembley Stadium i London. Jacksonville Jaguars tog imod Indianapolis Colts i en kamp, der ville gøre slutspil til en meget fjern drøm for taberen.

Jaguars spillede sin hidtil bedste kamp i sæsonen takket være storspil fra quarterback Blake Bortles og et aggressivt forsvar, der sackede Andrew Luck seks gange i en sejr på 30-27.

Jacksonvilles forsvar dominerede fra start af, og på Colts’ andet drive kæmpede Dante Fowler sig igennem den offensive linje og blokerede Lucks kast, der endte i favnen på Jaguars’ Ngakoue for en interception.

Blake Bortles og resten af Jacksonvilles angreb overtog bolden dybt inde på Indianapolis’ halvdel og kvitterede ved straks at tage en føring på 7-0, da Bortles fandt Allen Robinson for et 3-yard-touchdown.

Derefter fik Colts kæmpet sig tilbage i kampen med to fine angrebsserier, der begge resulterede i field goals. Kicker Adam Vinatieri var sikkerheden selv fra 53 og 49 yards, og så var “hjemmeholdets” føring reduceret til 7-6.

Men det var Jaguars, der kunne gå til pause med hovedet højt efter to rigtig gode angrebsserier, hvor Blake Bortles spillede fejlfrit. Først førte han holdet ned ad banen, hvor han selv løb ind for et touchdown. Og i de sidste 90 sekunder af halvlegen ledte han holdet 70 yards, og så kunne kicker Jason Myers udvide føringen til 17-6 med et 23-yard field goal.

Jacksonville fortsatte dominansen i tredje quarter, hvor holdet satte yderligere to field goals på tavlen og konstant havde pres på Luck, men så kom Colts-angrebet pludselig i gang.

I løbet af de første otte minutter af fjerde quarter orkestrede Luck to fremragende angrebsserier. På den første scorede Frank Gore touchdown, og derefter fandt Luck Hilton for et 3-yard touchdown. Spændingen var tilbage i opgøret. 23-20.

Blake Bortles og Co. svarede dog igen på aller bedste vis ved at gå direkte ned og score. Quarterbacken fandt Allen Hurns for et kort kast, og så tog han den selv til huset for et 42-yard touchdown.

Luck ville dog ikke give op og bragte straks lidt spænding tilbage i opgøret, da han med tre minutter tilbage ramte Philip Dorsett for et dybt touchdown. 30-27.

Indianapolis fik bolden igen, men Jacksonville formåede at holde stand ved at sacke Luck to gange i de sidste to minutter. Jaguars får dermed sæsonens første sejr og er 1-3 for sæsonen. Præcis det samme som Colts.