Det var hele kampen igennem tæt, da divisionsrivalerne Dallas Cowboys og Washington Redskins søndag mødtes i Washington. Da afgørelsen spidsede til, leverede Cowboys’ forsvar store spil.

I første quarter lignede det dog ikke en tæt kamp. Cowboys scorede på deres to første angrebsserier, først et field goal fra 22 yards, og så et 1-yard touchdown af runningback Ezekiel Elliott (21 løb, 83 yards, TD, 2 fumbles).

I anden quarter svarede Redskins dog igen. Første point på tavlen lavede runningback Matt Jones. Han viste stor tålmodighed bag angrebslinjen, og så løb han i end-zone fra 14 yards.

Derefter byttede holdene field goals, først var Dan Bailey sikker fra 31 yards, og på halvlegens sidste spil, var Dustin Hopkins sikker fra 36 yards. Stillingen ved pausen var 13-10 til gæsterne fra Dallas.

På anden halvlegs første angrebsserie fortsatte Redskins det flydende angrebsspil, de også viste i anden quarter. Det tog dem kun otte spil, og så havde Kirk Cousins (28/46, 364 yards, TD, INT) kastet et touchdown til receiver Jamison Crowder.

Cowboys svarede dog tilbage med det samme, allerede på den efterfølgende angrebsserie. Rookierne Dak Presscott og Ezekiel Elliott ledte Cowboys på en 10-spil lang serie, der sluttede med touchdown af Prescott (22/30, 292 yards). Det var egentligt et kastespil, men da Prescott ikke så nogen åbne receivere, løb han selv i end-zone fra 6 yards ude.

Redskins udlignede til 20-20 på den efterfølgende angrebsserie, og så begyndte fejlene at indtræffe. Først fumblede Ezekiel Elliott på egen 35-yard linje, men det fik Redskins kun endnu et field goal ud af. Stillingen var nu 23-20 til hjemmeholdet.

I starten af 4. quarter kunne Redskins pludselig bringe sig foran med 10, da de stod på Cowboys’ 6-yard linje. Her valgte Cousins dog at udligne på fejl-kontoen, og så kastede han en torskedum interception. Safety Barry Church leverede det store spil.

Den gave tog Prescott og resten af angrebet glædeligt imod. 11 spil senere havde de nemlig bragt sig foran. Denne gang også på et løb, men denne gang var det hverken af Prescott eller Elliott. Runningback Alfred Morris løb i end-zone fra 4-yards, og så var Cowboys foran 27-23.

Og Cowboys’ forsvar fortsatte med at være gode når det virkelig galt. Først stoppede de Redskins på en 4. down, og på den altafgørende sidste angrebsserie holdt de også Redskins stangen.

Derfor endte kampen 27-23, og Cowboys er således 1-1. De møder næste uge Chicago Bears. Nederlaget bringer Redskins på 0-2, og slutspillet ser derfor allerede svært ud. Det gør kampprogrammet dog også, og næste uge skal de på besøg hos ubesejrede NY Giants. Det bliver også en gensyn med Odell Beckham vs. Josh Norman.