De to forsvar var i fokus med hele syv turnovers, da Chiefs og Broncos tørnede sammen mandag aften på Arrowhead Stadium.

Lad det bare være sagt med det samme. Chiefs spillede bedst og kampen var bemærkelsesværdigt hurtigt afgjort. Denver Broncos’ tamme angreb har således haft det rigtig svært, når de kom bagud i denne sæson, og mod Chiefs skulle der ikke engang spilles de første 15 minutter, før stillingen var 14-0 til hjemmeholdet.
Før rev Marcus Peters bolden fra den tidligere Chiefs-stjerne Jamaal Charles, inden han selv samlede den op og løb i endzone, og siden fandt quarterback Alex Smith sin tight end Travis Kelce i endzone til den tidlige føring.
Chiefs scorede ikke flere touchdowns i kampen, men rookie kicker Harrison Butker var sikker på fem field goals.
For Broncos fungerede løbespillet langt bedre, end det har gjort i de senere uger, men for mange fejl af både angreb og special teams blev afgørende. Udover den nævnte fumble af Jamaal Charles kastede quarterback Trevor Siemian tre forfærdelige interceptions, mens returner Isaiah McKenzie tabte bolden på et punt.
Det lykkedes alligevel Broncos at komme inden for en enkelt scoring i anden halvleg, inden Chiefs satte et par yderligere field goals på tavlen, og så var kampen reelt afgjort.
Hjemmeholdet vinder 29-19 og er med en record på 6-2 dermed stadig med helt i toppen af AFC. Også Patriots og Steelers er 6-2.