To touchdowns af forsvaret gav Minnesota Vikings sejren over Tennessee Titans.

Minnesota Vikings startede Shaun Hill og den 36-årige quarterback havde en svær dag, men fik hjælp af et forrygende forsvar, da Vikings vandt 25-16 i Tennessee.

Først scorede linebacker Eric Kendricks touchdown til 12-10 på en 77-yard interception, hvor Titans quarterback Marcus Mariota ikke så heldig ud.

Lidt senere kopierede Vikings defensive end Danielle Hunter bedriften, da han returnede en DeMarco Murray fumble 24 yards til 22-10.

Det lignede ellers længe en Titans-sejr, da de bragte sig foran 10-0 i første halvleg på et kort field goal af Ryan Succop og et spektakulært salto-touchdown af runningback DeMarco Murray.

Vikings kicker Blair Walsh sendte to spark til venstre for stængerne og bragte minder frem om sit brændte field goal i januars nederlag i slutspillet mod Seahawks.

Walsh fik gang i højrebenet, da han reducerede til 10-3 og 10-6, inden Vikings forsvar satte sit aftryk på kampen. Walsh sparkede i alt fire field goals i anden halvleg på 50, 33, 45 og 30 yards.

Shaun Hill var ikke imponerende, men undgik fejl, og førte Vikings sikkert til første sejr. Han sluttede kampen med 18 ramte kast på 33 forsøg for 236 yards.

Efter rundens flotteste touchdown fumblede DeMarco Murray to gange på to serier i træk, og fik ikke den debut, han havde håbet for på Titans. Han scorede dog et sent trøste-touchdown til resultatet 25-16.

Vikings runningback Adrian Peterson løb bolden 19 for 31 yards, mens holdets forsvar havde to touchdowns, fremtvang to fumbles og en interception.