I regnvejret i Missouri skulle to af sæsonens forventede slutspilsbejlere duellere om en fordel i jagten på en af de eftertragtede pladser.

Begge hold var 1-1 før kampen, så vinderen ville få en stor fordel i holdenes interne duel om eventuelle playoff-pladser senere på sæsonen.

Chiefs vandt kampen 24-3, ikke mindst fordi Jets quarterback Ryan Fitzpatrick kastede 6 interceptions.

Chiefs var stærkest i første quarter, og gjorde først tilløb til scoring, men Alex Smith blev sacked for minus otte yards på Jets’ 30-yard-linje, og så blev et potentielt field goal til et punt. På den efterfølgende angrebsserie blev Fitzpatrick dog intercepted af andenårsspilleren Marcus Peters på Jets’ 35-yard-linje. Det var Peters’ 11. interception i karrieren, den tredje i denne sæson.

Chiefs udnyttede den gode udgangsposition til at bringe sig foran 7-0. Efter et 13 yard løb af Spencer Ware og et 13 yard kast op igennem midten til tight end Tyreek Hill, kunne Alex Smith finde Travis Kelce til et 12 yard touchdown i venstre side.

Bedst som Jets var på nippet til at få gang i angrebet fremprovokerede Chiefs-forsvaret dog endnu en turnover. Jets-runningback Bilal Powell fumblede cirka midt på banen, og den blev samlet op af Eric Murray, og Chiefs var tilbage i boldbesiddelse.

Knap syv minutter senere havde Alex Smith bragt hjemmeholdet ned på Jets’ 9-yard-linje via en række korte kast til blandt andet Tyreek Hill og Travis Kelce. De kom dog aldrig videre end 9-yard-linjen, og så satte Cairo Santos tre point på tavlen. 10-0 til Chiefs.

På det efterfølgende kickoff fumblede Jets dog endnu engang, denne gang Jalin Marshall, og så kunne Demetrius Harris returnere bolden 27 yards til touchdown. 17-0 til Chiefs efter tre turnovers af Jets.

På gæsternes sidste angreb i første halvleg fik Fitzpatrick endelig bragt sit angreb frem i redzone, men det lykkedes ikke at få bolden presset ind over mållinjen. Derfor måtte Jets nøjes med et 28-yard field goal af Nick Folk.

Det lykkedes ikke Chiefs at putte point på tavlen på deres sidste angreb i halvlegen, og dermed kunne de to hold gå til pause med stillingen 17-3 til værterne.

Indledningen på 2. halvleg blev lige så grå som vejret var det. På deres anden serie begyndte Chiefs at rykke på sig, og Alex Smith fandt Travis Kelce for 42 yards ind over midten. Det bragte Chiefs indenfor redzone, og efter et 13-yard kast til Chris Conley, var der lagt op til at Spencer Ware skulle fragte bolden de sidste 6 yards ind. Det lignede det også, at han gjorde i første omgang, men Ware tabte bolden netop som han skulle til at krydse mållinjen, og efter at have gennemset spillet, dømte dommerne en fumble ud gennem endzone og dermed et touchback – Jets-bold på egen 20-yard-linje.

Jets kørte et solidt angreb op ad banen, og med 4. down og 1 på Chiefs’ 9-yard-linje gik de efter den. Det lykkedes for Fitzpatrick at finde Quincy Enunwa for en ny 1. down, men to spil senere smed Fitzpatrick bolden i hænderne på Chiefs-safety Eric Berry, og så missede Jets igen en scoringsmulighed.

Det var sandt for dyden ikke Fitzpatricks dag, og karakteristisk for quarterbackens eftermiddag i Kansas City betød endnu et besøg i redzone også endnu en interception til Marcus Peters.

Chiefs fik brændt tid af klokken på deres næste serie uden dog at true Jets yderligere. Men der var heller ingen grund til at beholde bolden længere tid end højst nødvendigt, for hver gang Fitzpatrick fik bolden i hænderne, endte det rent katastrofalt for Jets. På næste drive smed Fitzpatrick sin fjerde interception i hænderne på Chiefs-forsvaret, denne gang på manden med det dansk-klingende navn, Daniel Sorensen.

Efter endnu en kort Chief-angrebsserie var bolden tilbage hos Fitzpatrick, og han smed straks bolden i hænderne på Chiefs-linebacker Derrick Johnson, som returnerede bolden 55 yards til slutstillingen 24-3 til Chiefs.

Dermed var kampen afgjort, men det afholdte ikke Ryan Fitzpatrick fra at kaste sin sjette interception i kampen. Dermed tangerede han klubrekorden for flest interceptions i en kamp. Fitzpatricks forfærdelige kamp gik naturligvis ikke ubemærket hen på de sociale medier efter kampen.